star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét, Alsószéktó

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó ház Kecskemét, Alsószéktó

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét, Alsószéktó

  • 92m²


Ár:

58 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Fiatalos, környezettudatos, kulcsrakész otthonok! Kecskeméti lakópark – Teremtsen új életet modern környezetben!

Válasszon a 4 különböző típusház közül, amelyek mind energiatakarékos megoldásokkal, hőszivattyús fűtéssel és „A” energetikai besorolással rendelkeznek, hogy alacsonyan tartsa fenntartási költségeit. Ezek a modern, könnyűszerkezetes családi házak ideálisak mindazok számára, akik a természet közelében, de mégis a városhoz közel szeretnének élni.

Amit kínálunk:
- Négy típusház közül választhat, melyek közül az D-típusú házak 91,7 m2 nettó alapterületűek.
- Az átlagosan 450 m²-es udvar tágas teret biztosít a pihenéshez és a családi programokhoz.
- A hőszivattyús fűtési rendszer energiatakarékos megoldást nyújt
- A modern műszaki tartalom és a magas minőségű anyagok garantálják a kényelmes, biztonságos otthont.

Elhelyezkedés és környezet:
- A lakópark mindössze 5 km-re található a városközponttól, így kiváló infrastruktúrával rendelkezik, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.
- Fiatalos közösség, barátságos lakók és zöld környezet várja új otthonában.
- A lakópark területén 138 új ház kap helyet, mely lehetőséget biztosít egy modern közösség kialakítására. Az első ütemből már csak néhány ház elérhető!

Miért érdemes minket választani?
- Kiváló ár-érték arány
- Alakítsa otthonát saját igényei szerint, válassza ki a belső burkolatokat, szanitereket, nyílászárókat, de még az elrendezésben is kérhet minimális módosítást, figyelembe véve a megadott műszaki tartalmat.
- Teljes körű segítséget nyújtunk a tervezőasztalos finanszírozásban.
- A Fundamenta Ingatlan kínálatából vásárolt ingatlanok finanszírozása esetén a piacinál kedvezőbb kölcsönt tudunk biztosítani, valamint a partnerbankjainknál is prioritást élveznek a Fundamenta által benyújtott hitelkérelmek, beleértve a CSOK+, Babaváró hitelt és piaci hiteleket is.
Ne hagyja ki a lehetőséget! Foglalja le álmai otthonát még ma, és élvezze a személyre szabható megoldások nyújtotta előnyöket. Hívjon minket bizalommal, és tekintsük meg együtt az új otthonát!

A berendezett konyha, kész helyiségek gondolatébresztőként szerepelnek. A képek felhasználása nem engedélyezett saját szellemi tulajdont képez.


Elhelyezkedés

Kecskemét, Alsószéktó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6702369


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6702369

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Kecskemét, alsószéktói családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 630 435 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Patrik Sándor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702369. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét, Alsószéktó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.