star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ilk

  • 100 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 4 526 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó ház Ilk

  • 100 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 4 526 m² telek

  • Eladó ház Ilk

  • 100m²


Ár:

16 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálok Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében Vásárosnamény város szomszédságában elhelyezkedő családi házat Ilk csendes utcájában. A házban 3 szoba, konyha, nappali, fürdőszoba, spájz és közlekedő található. Az ingatlan nemrég hőszigetelt műanyag nyílászárókat kapott, komplett vízhálózat teljeskörű felújításon esett át. A telken fúrt kút és ipari áram is megtalálható. A közlekedőt és a nappalit laminált padló fedi, míg a szobákat hajópadló. A telken egyéb melléképületek is megtalálhatóak: garázs, kazánház és egy felújított nyárikonyha pincével. Az udvar 8 cm-es térkővel burkolt. A ház fűtését egy szalmabálás kazán biztosítja, mely fatüzelésre is alkalmas. Továbbá egy 2000 literes puffertartály, illetve egy gázkazán és 4 helyiségben cserépkályha is megtalálható Hűtő-fűtő klímával felszerelt, A házhoz tartozik egy bővítési tervdokumentáció, érvényes engedélyekkel. Bútorzat megegyezés tárgyát képezi. Költözhető, költségmentes állapotban. Ideális nagycsaládosoknak. Teljeskörű CSOK és hitelügyintézésben tudok segíteni. Részletekért keressenek a megadott elérhetőségeken.


Elhelyezkedés

Ilk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6665691


HASONLÓ INGATLANOK


16 490 000 Ft

Ilk

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 110m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6665691

Az általad megtekintett eladó ilki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 526 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 169 000 Ft, ami az ilki átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Dufla Ádám Roland referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6665691. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ilk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.