star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 311 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 558 m²

    telek

Vételár:

553,22 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 311 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 558 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 311m²


Ár:

553 224 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2016
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!Figyelmébe ajánlom Aranyhegyen, hatalmas telken ezt a modern, nappali + 4 hálószobás, luxus kivitelű családi házat ahonnan a felkelő és a lenyugvó napot is a teraszáról csodálhatja.Méretek:Telek: 1558 m2Földszint: 198 m2Emelet: 94 m2Földszinti terasz: 15 m2Emeleti terasz: 22 m2Garázs: 51 m2Medence: 20 m2A földszinti 40 m2-es napsütötte, déli tájolású nappaliból tudunk kilépni a medencés teraszra. Az öntözőrendszerrel felszerelt, gyönyörűen parkosított kert igazi megnyugvást ad egy sűrű nap után. A házhoz tartozik kerti konyha, szauna, jacuzzi és saját fitness terem is.A földszinten a nappali, konyha, étkezőn túl dolgozósarok, fürdőszobás vendégháló, az emeleten további három hálószoba került kialakításra. Összesen három fürdőszoba szolgálja a családot. A master bedroom-ból egy hatalmas jacuzzis terasz és gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre. Ehhez a hálószobához saját fürdőszoba és pezsgőfürdő is tartozik. A ház garázsa dupla állásos ezen kívül tárolóhelyiségek is rendelkezésre állnak.A ház 2016-ban épült a legmodernebb anyagokkal. A fűtés-hűtés geotermikus technológiával került megoldásra. A rezsi ennek köszönhetően mérsékelt. Az ingatlanból csodás panoráma nyílik a környező hegyekre.Közelben óvoda, magyar és nemzetközi (British School) iskolák, uszoda, jégcsarnok, éttermek, cukrászdák, lovarda, Csillaghegyi strandfürdő, golf klub, szórakozási sportolási lehetőségek. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló hely, hiszen néhány percre található a GoBuda bevásárlóközpont, Stop Shop, Tesco, Lidl, töltőállomás, egészségügyi központ, pénzintézetek.Legyen tulajdonosa egy újszerű, modern otthonnak az építkezés minden gondja nélkül! Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Saroglya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6698580


+36 30

Ingatlannet kód: NET6698580


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Saroglya utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 311 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 558 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 553,22 millió Ft, négyzetméter ára 1 778 855 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Simonics Mariann referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698580. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.