star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület, Csillaghegy

  • 132 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 513 m²

    telek

Vételár:

129,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület, Csillaghegy 1. kép

Eladó ház Budapest, III. kerület, Csillaghegy

  • 132 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 513 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület, Csillaghegy

  • 132m²


Ár:

129 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Kevesebb, mint 6 hónap
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladó 3. Kerületben tulajdonostól,Csillaghegy Duna felőli oldalán, frekventált központi részén, csendes nyugodt utcában két generáció együtt élésére alkalmas,két teljesen különálló Családi ház egy telken.⁷Az 513 nm összközműves telken kettő, teljesen külön álló családi ház található,két külön bejárattal.Egy 83 nm , és egy 49 nm -es.A nagyobbik ház az 1990-es évek végén épült.Hagyományos szerkezetű, tetőteres beépítéses.A földszinten egy nyitott amerikai konyhás nappali 30 nm , és egy 10 nm konyha, valamint egy 6 nm fürdőszoba található.Az tetőtérben két szoba található 18 nm és 16 nm szobákkal, valamint kis előtérrel, gardróbbal.A burkolat a fürdőszobában csempézett.A nappali és a konyha laminált parkettás.A nyilaszárók fa szerkezetűek, hőszigetelt üveggel, szunyoghálos,redönyös.A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja.A második Felujitandó 49 nm ház, az 1960 - es években épült.Hagyományos szerkezetű, és téglából épült.Fa gerendezatu födém, cserép tetővel, falazott kéménnyel.A házban egy hosszúkás konyha, és két szoba, 21,6 nm és 13,6 nm található.Valamint egy fürdőszoba.A nyilás zárok kétrétegű fa szerkezetek, dupla sík üvegezéssel.Fűtés gázkonvektoros, mérő órás.A Szobákban fa padló burkolat, padló szönyeggel.Konyha, és fürdőszoba beton alap, pvc burkolattal.A kertben szilárd burkolaton 2. Gépkocsi beállására van lehetőség.Kiváló infrastruktúra.Pár perc sétára található a H5-hév, és a 134 busz.5. Perc sétára Óvoda, Bölcsőde, Iskola.Éjjel nappali gyógyszertár.A közelben a Békásmegyeri nagy piac.Aldi, Lidl.A közelben a Budakalászi Auchan, Óbi, Metró.10. Perc séta a dunnapart és Romai part.Szintén 10, percre a Csillaghegyi Strandfürdő és uszoda.Nyáron a Pünkösd fürdői Strand.Csillagvár bevásárló központ.Befektetésnek is kiváló.Beruházóknak, kivitelezőknek is remek befektetés lehet, mivel a ház két külön utcára nyíló kapu bejárattal rendelkezik.Így többlakásos társas ház építésére is lehetőség van az egyik ház az egyik utcából, a másik ház a másik utcából is bejárható lenne.Övezeti besorolása lke-1/osz, kertvárosi övezet. 


Elhelyezkedés

1039, Budapest, III. kerület, Csillaghegy, Árpád utca utca 57


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6705262


Ingatlannet kód: 6705262


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, csillaghegyi (Árpád utca utca 57) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 513 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 129,99 millió Ft, négyzetméter ára 984 773 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gábor Pálmai hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705262. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Csillaghegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.