star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hetvehely

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 857 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Hetvehely

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 857 m² telek

  • Eladó ház Hetvehely

  • 150m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó újszerű állapotban lévő családi ház egy tündérmesébe illő sváb falucskában, Kánban!

Fedezze fel ezt az erdő lombjai között megbújó, piciny zsákfaluban lévő bájos családi házat Kánban. Itt az érintetlen természeti környezetben a századelő magyar népi építészetének értékes öröksége újult meg. Ideális mindazok számára, akik szeretnék nyugalomban, csendben, békében, a természet közelében eltölteni mindennapjaikat, ugyanakkor szeretnének elérhető távolságban maradni a nagyobb városok nyújtotta kényelmi szolgáltatásoktól.

Elhelyezkedés: Kán egy festői kis falu Magyarország déli, Baranya megye északi részén, a Zselic dombjai között, Pécstől és Kaposvártól egyaránt mintegy 30-35 kilométer távolságra. A falu Hetvehely településhez tartozik, gyönyörű környezetben, erdőkkel és mezőkkel körülvéve található, amely kiváló lehetőségeket kínál természetjárásra, túrázásra és egyéb szabadtéri tevékenységekre.

Megközelíthetőség: Kán autóval könnyen megközelíthető a 66-os főútról. Az M6-os autópálya és az M7-es autópálya közelsége révén Budapest és a Balaton irányába is gyors és kényelmes utazást biztosít.
A legközelebbi busz és vasútállomás Bükkösdön (15 km) található, ahonnan további közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre.
Környező Települések:
Szentlőrinc: Mintegy 25 kilométerre található, és további szolgáltatásokat és bevásárlási lehetőségeket kínál.
Pécs: A régió legnagyobb városa, amely gazdag kulturális és történelmi örökséggel rendelkezik, és mindössze félórás autóútra található.
Kaposvár: Szintén mintegy 35 kilométerre található Kántól, további szolgáltatásokat és szórakozási lehetőségeket biztosítva.
Az ingatlanhoz félútig egy újonnan aszfaltozott, majd kavicsozott út vezet, amely télen is könnyedén járható.

Telek: A nagy, 2 helyrajzi számon lévő, mindösszesen 3857 m²-es telek rengeteg lehetőséget kínál szabadtéri tevékenységekre, kertészkedésre, vagy akár pihenésre. A zárt, rendezett, füvesített udvarban pince, fedett terasz és egy 40 m2- es tároló található. A nyári hőségben a locsolásról fúrt kút gondoskodik.

Az ingatlan jellemzői: Ez a 2 szintes, 2004- ben épült, tégla falazatú, újszerű állapotban lévő, 150 m2 alapterületű családi ház tágas, napfényes szobákkal és autentikus vidéki bájjal rendelkezik. A ház különlegességei közé tartoznak a kiváló minőségű fa nyílászárók, amelyek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem a ház természetes, barátságos atmoszféráját is fokozzák. A földszinten nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba wc- vel és 1 szoba foglal helyet. Az emeleten 1 fürdőszobát wc- vel és 3 szobát találunk.

Közművek: Az ingatlanban vízhálózat, valamint villamos energia rendelkezésre áll, gáz nincs a faluban. A szennyvíz emésztőaknákkal megoldott.

Fűtés: A ház radiátoros központi fűtése vegyes tüzelésű kazánról üzemel. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy ilyen elragadó otthon tulajdonosa lehessen! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velünk a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Hetvehely, Káni utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6685595


+36 70

Ingatlannet kód: NET6685595

Az általad megtekintett eladó hetvehelyi (Káni utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 857 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 432 667 Ft. Az ingatlant Interhome Hungary hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685595. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hetvehely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.