star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Harsány

  • 44 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 892 m²

    telek

Vételár:

7,5 millió Ft

Eladó ház Harsány

  • 44 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 892 m² telek

  • Eladó ház Harsány

  • 44m²


Ár:

7 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

HARSÁNYBAN TELEK ÁRBAN ingatlan ELADÓ !!

Ára: 7500.000 ft

A beltér:

Harsányban gyönyörű környezetben lévő belterületi ingatlan a Bordás -kert utcában telek árában eladó!

A telek mérete 892m² . A rajta lévő ház 44m² - teljesen felújítandó.
Kettő szobából és egy konyhából áll! Tartozik hozzá egy hosszú terasz is.

Kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének építkezni! Viszont annak is aki nem, csak hobby , szórakozás céljából vásárolná meg. A gyerekes családoknak pedig egy hatalmas lehetőség!!!

Az ingatlan tetőszerkezete nemrég lett felújítva. Gázfűtéssel, villannyal, fúrt kúttal rendelkezik! A ház alapja beton. A falazata vályog!
Az ablakok műanyag nyílászáróval ellátottak!


Az utcában helyezkedik el a csatornahálózat, melyre ha valaki szeretne kérhet rákötést, hogy az ingatlanon belül is legyen vezetékes vízhálózat. Azonban az a bizonyos közkút, (kék csap) mely gyerekkorunk emléke, melyből csak egyfajta taktikával lehetett inni, pontosan az ingatlan kapuja előtt található.

Az udvaron belül a kútban sok és nagyon tiszta víz található, mely egy szivattyú segítségével ingyen a család rendelkezésére áll azonnal a házikóban is!

A környékről:

Az utcát gyönyörű lakóházak ölelik körbe jobbról,balról, ahol az emberek életvitelszerűen ott élnek, mivel belterület-minden adott a jóléthez! Meseszép utca, jó levegő, rendszerető lakóközösség!

Számos lehetőséget rejt magában az ingatlan- telek. Aki ismeri a települést, az tudja, hogy nagyon felkapott, keresett környék! Jöjjön el tekintsük meg együtt , fantáziáljunk, tervezzük meg, hogy mit, mikor, miből, mennyiért és hogyan lehetne kivitelezni.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Mindenben segítek, az elejétől a végéig!

Érd: Kállai Mariann Tel: 0670/ 382 74 67


Elhelyezkedés

Harsány, Bordás kert utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6687781


Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6687781

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó harsányi (Bordás kert utca) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m², míg a hozzá tartozó teleké 892 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 7,5 millió Ft, négyzetméter ára 170 455 Ft, ami a harsányi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Kállai Mariann referens az Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6687781. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.