star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrújbarát

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 475 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Győrújbarát

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 475 m² telek

  • Eladó ház Győrújbarát

  • 89m²


Ár:

105 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2017
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Szeretne Győrtől pár percre, egy csendes kis településen élni? Szereti a természetet, és szeretne az erdő közelében élni? Ha a válasz igen, akkor ezt az ingatlant mindenképpen tekintse meg!

Megvételre kínálok Győrújbarát hegyen, egy csendes utcában egy újszerű 4 szobás családi házat, egy igazi beleszeretős otthont.

A ház nagyon jó elosztású, az amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba, fürdő és egy külön mosdó kapott helyet. A konyha teljesen gépesített, minőségi eszközökkel ellátott. Az egész nappali-konyha-étkező rész letisztult és világos. A nappaliból közvetlen kijárat van a teraszra, így az év jórészében a ház teljesen egybeolvadhat a kerttel, megnövelve ezzel a lakóteret.Grillezzen a teraszon miközben a parkosított kertjében, a panorámában gyönyörködik!

A kertben egy szigetelt faház is épült, mely akár vendégházként, akár buliszobaként vagy tárolóként tud funkcionálni. Itt szintén kialakításra került egy terasz, mely kíváló lehetőséget biztosít a jó időben családi ebédek, illetve baráti vacsorák helyszínéül.

A házban minden újszerű állapotban van. A melgről és a melegvízről gázkazán gondoskodik. Minden helységben padlófűtés van.
Az ablakok műanyag nyílászárók. A 30-as téglafalakon 15 cm-es szigetelés van, így a ház rezsije nagyon kedvező.

Kert teljesen körbekerített,térkövezett és füvesített, kerti csappal ellátott, továbbá a kert hátsó részében épített magaságyások kerültek kialakításra.
A ház előtt, már telken belül belül 4 autó parkolása lehetséges, ebből 2 autó számára térkövezett beálló áll rendelkezésre.
A bejutást motorizált úszókapu, és motorizál kétszárnyú kapu segíti.

Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-statika
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás


Elhelyezkedés

Győrújbarát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6662556


+36 30

Ingatlannet kód: NET6662556

Az általad megtekintett eladó győrújbaráti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m², míg a hozzá tartozó teleké 475 m². További jellemzői: az építés éve 2017. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 1 179 775 Ft, ami a győrújbaráti átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Czuprák-Csehi Bettina referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662556. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrújbarát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.