star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyöngyös

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 441 m²

    telek

Vételár:

56,99 millió Ft

Eladó ház Gyöngyös 1. kép

Eladó ház Gyöngyös

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 441 m² telek

  • Eladó ház Gyöngyös

  • 100m²


Ár:

56 999 999 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Erkély, terasz mérete
60 m²
Egyéb extrák
Kültéri konyha
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó Gyöngyösön felújított családi ház.Felújításakor cserélve lett:-Teljes villamossági hálózat-Fűtés rendszer, új kondenzációs kazán, radiátorok.-Víz hálózat, lefolyó rendszer újra szerelve a telekhatártól teljesen.

Minden helyiségben gipszkarton álmenyezett ami felett tükörfólia és szigetelés található.Modern egyedileg készített konyhabútor beépített gépekkel. Fürdőszoba szerelvényei prémium minőségűek, csakúgy mint a hidegburkolatok is.Műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval.Az ingatlan körül új lemez kerítés, elektromos kapuval,  udvara térkövezett akár 4-5 autó befér, emellett található egy garázs is mögötte egy tárolóval.Fedett terasz a bejárat előtt, plusz az udvaron nagy fedett terasz.Biztonságról 4 kamera és riasztó rendszer gondoskodik, mozgásérzékelőkkel és ablakba épített nyitás érzékelővel.Tető cserép fedésű ami jó állapotban van, falazata tégla és kő, a ház egy része alatt száraz pince is található. Rezsije télen-nyáron is alacsony. Köszönhetően az új kazánnak és a kettő darab hűtő-fűtő klímának.Az ingatlan külsejének befejezése az új tulajdonosra vár, saját igényei szerint.


Elhelyezkedés

3200, Gyöngyös, Esze Tamás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6703328


+36 30

Ingatlannet kód: 6703328


Az általad megtekintett eladó gyöngyösi (Esze Tamás utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 441 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 56,99 millió Ft, négyzetméter ára 570 000 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Trecska Márk hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703328. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.