star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 151 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 527 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 151 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 527 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 151m²


Ár:

149 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Gödön az Oázis lakóparkban eladó igényes otthon.

Az ingatlan szépen kialakított és gondozott 527 m2-es saroktelken áll. Automata öntözőrendszerrel rendelkezik, a kertben dísznövények, szauna és fedett grillezéshez felszerelt konyha is van.
Az egyszintes ház elrendezése: amerikai konyhás nagy nappali, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, és egy vendég wc, előszoba, közlekedőfolyosók, háztartási helyiség, amely L alakú, így rengeteg tároló részt is kialakítottak és a kazán mellett bőven jut hely a mosó-szárítógépnek, hűtőszekrénynek. A háztartási helyiségből kiléphetünk a fedett dohányzó helyre és a szintén fedett grillezőt és a szaunát is itt találjuk. A kertben még egy tárolót, sporteszközöket és egy kutyakenelt is találunk. A nappaliból a szép fedett teraszra jutunk, itt ülhetünk ki pihenni.
Az étkező és konyha tágas, konyhaszigettel és sok munkafelülettel rendelkezik. A szülői hálószobához fürdőszoba, gardrób tartozik. A másik három hálószobához is van fürdőszoba és külön wc. A burkolatok igényesek, a szobákban radiátor a többi helységben padlófűtés van. Kondenzációs kazán és inverteres klímák biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.
A tetőtér beépíthető. Betonfödém, 30as pth tégla és 15cm dryvit palást, thermoüveges műanyagtokos nyílászárók az építőanyagok.
Göd 20perces autóútra van Budapesttől. Infrastruktúra jó, sportolási és aktív pihenést szolgáló lehetőségek megtalálhatók, adottságaival zöldbe vágyó kiköltözők kedvencévé vált.
Jöjjön el, tekintse meg, ha olyan ingatlant keres melyben kényelmesen elfér minden, ahol mindenkinek megvan a saját birodalma mégis tágas közösségi terek maradnak.

Keressen bizalommal a hét bármely napján!
Ha eladandó ingatlana van, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését!
Az ingatlan vásárlásához, ha szükséges, hitel és pénzügyi tanácsadással, ügyvédi
szolgáltatással is készséggel segítünk!


Elhelyezkedés

Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689563


+36 70

Ingatlannet kód: NET6689563


Az általad megtekintett eladó gödi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 151 m², míg a hozzá tartozó teleké 527 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 992 715 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Liszka Péterné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689563. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.