star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ferencszállás

  • 118 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

44 millió Ft

Eladó ház Ferencszállás

  • 118 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Ferencszállás

  • 118m²


Ár:

44 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Szegedtől 20 percre, Ferencszálláson egy szegedi garzon áráért most Öné lehet ez a hatalmas, felújított, dupla garázsos, valamint egy nagy üzlethelyiséggel rendelkező gyönyörű családi ház, mely 118 m²-es lakótérrel és 800 m²-es telekmérettel rendelkezik. A 2 szintes épület teljesen felújított állapotban van, így azonnal költözhető. A házban 3 szoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba található, így kényelmes otthont biztosít a családnak. A parkosított udvarban található egy kerti grillezőhely, valamint egy melléképület is. A fűtésről gáz-cirkó, míg a hűtésről klíma gondoskodik. Az elektromos rendszer is fel lett újítva. Nagy parkosított udvar, virágokkal, gyümölcsfákkal. A nagy garázs elektromos kapuval rendelkezik. A házban gardrób és beépített szekrény biztosítja, hogy mindennek meg legyen a helye.

A két szint 118 négyzetméter
Garázs 21 négyzetméter (akár 2 közepes méretű autónak is)
Üzlethelyiség/udvari lak kb 40 négyzetméter
Melléképület 9 négyzetméter.

Ne habozzon és válassza otthonának ezt a kiváló lehetőséget Ferencszálláson, igen kedvező áron!
Horváth Zsolt
30/463-1474 alacsony fenntartás, berendezett, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, melléképület, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, kandalló, lakható melléképület, napvédő rolók, kertkapcsolat, háromfázisú áram, dupla garázs, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Ferencszállás, Ferencszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6667475


+36 30

Ingatlannet kód: NET6667475

Az általad megtekintett eladó ferencszállási (Ferencszállás) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 372 881 Ft, ami a ferencszállási átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Zsolt referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6667475. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ferencszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.