star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Egyházasfalu

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Egyházasfalu

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Egyházasfalu

  • 110m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Büktől 12 km-re, Egyházasfaluban eladásra kínálunk egy 1500 m2-es saroktelken lévő 110 m2-es családi házat.
Egyházasfalu község Nyugat-Dunántúl régióban, Győr-Moson-Sopron vármegyében helyezkedik el. A településen van iskola, óvoda és egészségház. Az ingatlantól 100 méterre buszmegálló, 800 méterre vasútállomás.
A 110 m2-es házban található 4 szoba, konyha étkezővel, kamra és egy nemrég teljesen felújított fürdőszoba. Az utcafronti ablakok kivételével, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik az ingatlan.
Fűtését egy 2 éves Vaillant kondenzációs kazán biztosítja, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazánnal való fűtésre, illetve az egyik szobában található egy cserépkályha is.
Az 1500 m2-es saroktelken van kút kerti kiülő, garázs és egy kb. 50m2 műhely is. A telek gondozott és körbe kerített. A kert egy része gyümölcsfákkal van beültetve.
Saroktelek előnye, hogy két oldalról nincs szomszéd, illetve az ingatlan a telek oldaláról is megközelíthető. A műhely kiváló lehet autószerelő műhelynek, fodrászatnak, varrodának, raktárnak vagy egyéb üzleti tevékenységre is. Ipari árammal rendelkezik. (3x25 A)
Kifizetést követően azonnal birtokba vehető.
A kiváló közbiztonsággal rendelkező település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. A 4%-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni.


Elhelyezkedés

Egyházasfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6695848


+36 30

Ingatlannet kód: NET6695848

Az általad megtekintett eladó egyházasfalui családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 408 182 Ft, ami az egyházasfalui átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695848. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Egyházasfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.