star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Nagyerdő

  • 167 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 363 m²

    telek

Vételár:

189 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Nagyerdő

  • 167 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 363 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Nagyerdő

  • 167m²


Ár:

189 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Klasszikus Nagyerdei városrészben, 167 m2-es laktérrel rendelkező, két lakóegységet magába foglaló, egy emeletes, 1970-es évek elején épült, de 1998-ban átépített családi ház, 363 m2-es telken eladó.

Irányár:189.000.000 Ft.

Érdeklődni: 30-2288-369

*******************
Részletes leírás:
*******************

A környék abszolút magában hordozza a nagyerdei városrész hangulatát. Csendes, minimális forgalommal rendelkező, hangulatos, ligetes utcák, egymás mellett sorakozó, és egymást felváltó néhány lakásos társasházak, és családi házak. Új köntösbe öltöztetett régi villaépületek, akik gondos tulajdonosra találtak, és modernebb vonalvezetésű otthonok, amik megjelenésükkel illeszkednek ebbe a miliőbe.

Az eladásra kínált lakóház az 1970-es évek elején épült, a jelenlegi tulajdonos szülei által. Ennek köszönhetően minden eredeti dokumentum, mint tervek, műleírás, engedélyek és határozatok, rendelkezésre állnak.

Az épület eredetileg egy lakóegységet foglalt magába, és kisebb lakótérrel rendelkezett, valamint lapos tetős volt. 1998-ban ugyancsak hivatalos engedélyezési eljárást követően, bővítették, illetve átépítették oly módon, hogy az emeleti rész egy külön lakóegység lett. Ezzel egyetemben magas tetőt is kapott az épület.

A földszinti és az emeleti lakótér oly módon oszlik meg, hogy a földszinten kettő szoba, étkező, konyha, előtér és vizesblokk van. Az emeleten három szoba, egy étkezős konyha, közlekedő és ugyan csak egy vizesblokk kapott helyet. A két lakóegység megközelíthetősége megoldható szeparált módon, mivel az emeletre külön lépcsőházon át lehet feljutni.

Gépészet korszerűsítésének tekintetében a kazán cseréje történt meg az elmúlt időszakban, ami egy zárt égésterű, kombi kazán beszerelését jelentette.

Nem akarok nagy ívű és elrugaszkodott állításokat felsorakoztatni, az igazság az, hogy a házra költeni kell. Azonban egy ingatlan értékét mindig a helye határozza meg, és az nagyon rendben van. A ház állapotán lehet változtatni, a lokációján viszont nem. Ennek fényében gondolja végig, hogy érdekli e az ajánlatunk.

Fontos még, hogy a tulajdoni viszonyok abszolút rendezett, a tulajdoni lap tehermentes. Birtokbaadás tekintetében olyan vevőt keresünk, akinek kicsit ráérősebb a kiköltözés.


Elhelyezkedés

Debrecen, Nagyerdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6667883


+36 30

Ingatlannet kód: NET6667883


Az általad megtekintett eladó Debrecen, nagerdei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m², míg a hozzá tartozó teleké 363 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 1 131 737 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Cserven Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6667883. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Nagyerdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.