star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 240 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 480 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 240 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 480 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 240m²


Ár:

159 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladó ikerház Budaörs kertvárosi részén!

Mediterrán stílus, kitűnő állapot, gazdaságos fenntartás

Eladó Budaörs egyik legkeresettebb, rendezett kertvárosi részén egy 1997-ben épült, mediterrán stílusú, kitűnő állapotban lévő ikerházfél.
Az ingatlan 240 m²-es bruttó alapterületével és három szintjével kényelmes otthont nyújt akár több generáció számára is.Főbb jellemzők:Hő- és hangszigetelt nyílászárók: Az épület külső homlokzatszigetelést kapott, és hő- valamint hangszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, ami rendkívül gazdaságos energiafelhasználást biztosít.Korszerű fűtés: A ház fűtését egy modern Viessman kazán látja el.Tágas belső terek: Az alsó - akár külön bejárattal is megközelíthető - szinten garázs, tárolók, vendégszoba és mosókonyha található. A középső szinten tágas nappali, hatalmas kertre néző ablakokkal, étkező, konyha, gardróbszoba és vendégmosdó kapott helyet. Az emeleti szinten három különnyíló hálószoba egy tágas fürdő és külön wc található.Nappali kandallóval: A középső szinten található nappalit egy épített kandalló teszi különlegessé és hangulatossá.Nyugati panoráma: Az emeleti hálószobákból lenyűgöző, nyugati irányú panoráma tárul elénk, amit semmi sem takar. A nagy ablakok és a ház kedvező tájolása miatt a napfény egész nap beragyogja a belső tereket.Kiváló infrastruktúra:A ház elhelyezkedése ideális, hiszen a közelben található a Kék busz (40-es buszcsalád) megállója, valamint az ingyenes városi kisbusz is könnyen elérhető. A közelben található óvoda, két általános iskola, városi uszoda és sportcsarnok is, így a mindennapi élet kényelmesen megszervezhető.Kert és biztonság:A gondozott, pázsitos hátsó kert ideális helyszíne bográcsozásnak és grillezésnek, hiszen erre kialakított tér áll rendelkezésre. Az ingatlan távfelügyeletre bekötött riasztórendszerrel is felszerelt, így maximális biztonságot nyújt az ott lakóknak.Ez a ház két-három gyermekes családok számára tökéletes otthon lehet, de akár két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, keresse meg még ma, hogy személyesen is megtekintse!


Elhelyezkedés

Budaörs, Aradi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6695800


+36 20

Ingatlannet kód: NET6695800


Az általad megtekintett eladó budaörsi (Aradi utca) ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 480 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 662 500 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695800. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.