star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bozzai

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 460 m²

    telek

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó ház Bozzai

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 460 m² telek

  • Eladó ház Bozzai

  • 70m²


Ár:

38 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bozzai, egy csendes és barátságos falu, mindössze 10 perc autóútra található Szombathelytől, ami gyors és kényelmes bejutást biztosít a városba. A kedvező elhelyezkedés lehetőséget ad arra, hogy élvezze a vidéki élet nyugalmát, miközben könnyedén elérheti a városi szolgáltatásokat és lehetőségeket.Az ingatlan alapterülete 75 m², ami kényelmes életteret biztosít. A hozzá tartozó 1460 m²-es telek számtalan lehetőséget kínál az új tulajdonos számára. A nagy terület ideális lehet kertészkedésre, családi összejövetelek szervezésére, de akár egy saját medence vagy grillezőhely kialakítására is alkalmas. A tágas telek lehetőséget nyújt arra is, hogy kisállatokat tartsunk, vagy akár egy kisebb konyhakertet létesítsünk.Az ingatlan 2 tágas és világos szobával rendelkezik, déli tájolású, amely kiváló fényviszonyokat nyújt. A nagy konyha ideális a családi főzésekhez és közös étkezésekhez. Az ingatlanban 2019-ben részlegesen, műanyag nyílászárókat építettek be. A villanyvezetékek modernizálása megtörtént rézvezetékekre cserélve 1x32A és 1x16A. 2021-ben teljeskörűen felújították a fürdőszobát, 2022-ben pedig a kisebb szobát is modernizálták, így ezek a helyiségek kiváló állapotban várják új lakóikat.A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik, amely egy hatékony gazdaságos megoldás. Az optikai internetkábel már be van kötve, így a gyors és megbízható internetkapcsolat is biztosított. A ház teljes bútorzattal és gépesítéssel eladó.Ez az ingatlan tökéletes választás lehet mindazok számára, akik csendes és nyugodt környezetben szeretnének élni, mégis közel a város nyújtotta előnyökhöz. További információkért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ040248-IN


Elhelyezkedés

Bozzai


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6673281


HASONLÓ INGATLANOK


27 000 000 Ft

Bozzai

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 133m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6673281

Az általad megtekintett eladó bozzai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 460 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 555 714 Ft, ami a bozzai átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Bödő Klára referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6673281. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bozzai ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.