star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Belezna

  • 136 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 536 m²

    telek

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó ház Belezna

  • 136 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 536 m² telek

  • Eladó ház Belezna

  • 136m²


Ár:

32 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1992
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #169863 hivatkozási számú BELEZNAI CSALÁDI HÁZ.

Eladó egyedi családi ház Beleznán - Tökéletes választás több generáció számára

Szeretne egy csendes, nyugodt környezetben élni, távol a város zajától, ahol a természet közelsége biztosítja a mindennapok harmóniáját? Akkor ez a Beleznán található három szintes családi ház Önre vár!

Fő jellemzők:

* ÉPÍTÉS ÉVE: 1992
* SZERKEZET: Masszív tégla építés
* TETŐ: Kiváló állapotú cserépfedésű tető és erős tetőszerkezet

FÖLDSZINTI LAKÓTÉR (80 M²):

Belépve az előszobába, egy tágas, napfényes KONYHA-ÉTKEZŐ fogadja, amely ideális családi étkezésekhez és baráti összejövetelekhez. A FŐZŐFÜLKE praktikus kialakítása megkönnyíti a mindennapi főzést. A földszinten KÉT KÉNYELMES HÁLÓSZOBA található, valamint egy GARDRÓB, ahol minden ruhája és kiegészítője elfér. A fürdőszoba és WC egy helyiségben található, modern kialakítással.

ALAGSORI SZINT (57 M²):

Ez a szint teljesen önálló lakrésznek van kialakítva, amely tökéletes lehet vendégek fogadására vagy külön lakrész kialakítására családtagok számára. Az alagsorban található egy konyha-étkező, egy szoba és egy kamra, biztosítva a teljes önállóságot.

TETŐTÉR:

A tetőtér már előkészítve várja, hogy az új tulajdonos befejezze és kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. A lépcsőház befejezésével egy külön bejáratú lakás is kialakítható, amely ideális lehet fiataloknak vagy akár bérbeadásra is.

Közművek és fűtés:

A ház teljes közművel ellátott, beleértve a vizet és villanyt. A gáz és csatorna a telken belül található, így ezek könnyen beköthetők. A fűtésről vegyestüzelésű kályha gondoskodik, amely nem csak gazdaságos, de kellemes meleget is biztosít a hideg téli napokon.

UDVAR ÉS MELLÉKÉPÜLETEK:

Az udvaron számos melléképül található, amelyek tökéletesek tárolásra vagy barkácsolásra. Az ingatlan része egy különálló, 52 M²-ES KIS HÁz is, amely szintén önállóan  lakható. Ez a kis ház konyhából, nappaliból, szobából, kamrából és egy hangulatos teraszból áll.

TELEK:

A méretes 5532 M²-ES TELEK gazdálkodásra is alkalmas, akácossal, konyhakerttel és réttel Ez a hely tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének saját zöldséget termeszteni vagy állatokat tartani vagy egyéb gazdélkodást,vállalkozást folytatni.

Extra:

* DUPLA GARÁZS: Biztonságos parkolóhely két autó számára
* ELHELYEZKEDÉS: Csendes helyen a falu szélén, távol a szomszédoktól, a természet határán

Ez az ingatlan igazi kincs azok számára, akik több generáció számára keresnek otthont, vagy csak szeretnének elvonulni a város zajától egy békés, természetközeli helyre. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ BELEZNAI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #169863

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Belezna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6688605


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


29 800 000 Ft

Belezna

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 178m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6688605

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó beleznai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 536 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 241 912 Ft, ami a beleznai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Sári János referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6688605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Belezna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.