star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 117 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 945 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 117 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 945 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 117m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Békéscsaba Erzsébethely városrészében, csendes utcában egy teljesen felújított, prémium anyagokkal kialakított családi ház. Otthonkereső családok számára maga a megvalósult álom ez a most elérhetővé vált csodás ingatlan.

Közel 2000 négyzetméternyi fás-parkos területen helyezkedik el a 117 m2-es családi ház, melyet az elmúlt években teljesen megújítottak.
Egyedi módon egyesítettek modern, korszerű megoldásokat (gépészet, nyílászárók, burkolatok), natúr, természetes anyagokat és színeket, egyedi művészeti elemekkel. A végeredmény egy meseszerű, letisztult, nyugodt otthon lett, olyan hely, ahol öröm gyereknek, felnőttnek, családnak lenni.

A méretes telken a házat körülvevő fás-parkos területet, pihenőkertet, virágágyásokat, játszóteret csak gondozni és élvezni kell, mindent készen kap az a szerencsés család, aki otthonául választja ezt a tényleg fantasztikus ingatlant.

Ha szeretne egy különleges, varázslatos otthont, ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, győződjön meg róla személyesen, hogy "élőben" még jobb! csendes utca, jó közlekedés, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, új villamoshálózat, saját tároló, kandalló, kertkapcsolat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, szúnyogháló, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Békéscsaba Erzsébethely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702571


Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702571

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Békéscsaba Erzsébethely) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 945 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 511 966 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Krizsán Ibolya Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702571. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.