star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszemes

  • 149 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 527 m²

    telek

Vételár:

134 millió Ft

Eladó ház Balatonszemes

  • 149 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 527 m² telek

  • Eladó ház Balatonszemes

  • 149m²


Ár:

134 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1968
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

BALATONSZEMESEN, a Balaton parttól, a kikötőtől csak 800 m-re, a 7-es fő út és a vasút közötti területen, mindkettőtől kellő távolságra, kínálunk eladásra egy aktuálisan felújított, nívós, egyszintes családi házat!
LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZEMESI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- Az eredetileg az 1960-as években épült, vegyes falszerkezetű (tégla és részben vályog falazat) ház napjainkban teljes körű felújításon esett át, új - újszerű állapotú.
Alap- és lábazati szigetelés történt, új gépészet készült (villany, víz vezetékezés), új padlóburkolatok készültek, új nyílászárók kerültek beépítésre (3 rétegű műanyag ablakok), új tetőszerkezet és betoncserép fedés készült, a homlokzat is felújításra került, stb. A helyiségek fűtése Gree típusú hűtő-fűtő klímával megoldott, továbbá a meleg víz ellátás energiatakarékos Ariston villanybojlerekkel biztosított.
A ház belső hasznos alapterülete ~128 m2, benne nappali + 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, konyha - étkező, majd folytatásában egy közel 21 m2-es tégla falszerkezetű raktár /tároló/, amelyből akár garázs is kialakítható.
A ház teljes befejezése napokon belül várható. Ezt követően rövid időn belül, akár már az idei nyáron birtokba vehető, költözhető!
Megtekintése rugalmas, az ingatlan kulcsa nálam!
Amennyiben ezen hirdetésben ajánlott BALATONSZEMESI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon, akár este vagy hétvégén is!
Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
6.2m²
Szoba
14.2m²
Fürdőszoba
4.2m²
Szoba
21.4m²
Szoba
32m²
Fürdőszoba
7.8m²
Szoba
21.5m²
Konyha
11.6m²
Szoba
12.3m²
Szoba
17.7m²

Elhelyezkedés

Balatonszemes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6691168


+36 70

Ingatlannet kód: NET6691168

Az általad megtekintett eladó balatonszemesi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 149 m², míg a hozzá tartozó teleké 527 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 134 millió Ft, négyzetméter ára 899 329 Ft, ami a balatonszemesi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691168. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszemes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.