star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonkenese

  • 80 m²

    alapterület

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Balatonkenese

  • 80 m² alapterület

  • Eladó ház Balatonkenese

  • 80m²


Ár:

74 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:


Eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező családi ház Balatonkenesén, mindössze 80 méterre a kenesei strandtól és a balatoni sétánytól! Ez az ingatlan nemcsak otthonként, de üdültetésre is kiválóan alkalmas.

Környezet
Balatonkenese varázslatos helyen található, ahol a Balaton közelsége minden napot nyaralássá varázsol. A kristálytiszta víz, a festői sétányok és a csodálatos naplementék mind hozzájárulnak a tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Ez a ház mindössze pár lépésre van a strandtól, így bármikor élvezheti a Balaton kínálta örömöket.

Telek
A ház 300 nm-es telken helyezkedik el, amely elegendő helyet biztosít a szabadidős tevékenységekhez, családi összejövetelekhez vagy akár kertészkedéshez is.

Alapterület és beosztás
Földszint: Tágas nappali-étkező, konyha, fürdő, WC, valamint fedett terasz elől és hátul, ahol kellemes nyári esték várják.
Tetőtér: 2+1 félszoba, előtér beépített szekrénnyel, WC és loggia, melyek mind a kényelmet és a praktikumot szolgálják.
Állapot és műszaki jellemzők
Ez a karbantartott családi ház stabil, masszív alapokra épült, így hosszú távon biztosítja az Ön és családja számára a biztonságot. Az esztétikai felújítás igény szerint elvégezhető, hogy teljesen az Ön ízlésére szabott otthont teremtsen.

Burkolatok
A házban igényes burkolatok találhatók: márvány, parketta és járólap, amelyek eleganciát és stílust kölcsönöznek az ingatlannak.

Parkolás
Az udvari beálló több autónak is helyet biztosít, így vendégei is kényelmesen parkolhatnak.

Miért jó a Balatonnál ingatlant vásárolni?
A Balaton nemcsak Magyarország egyik legszebb természeti kincse, de egyben az egész évben nyújtott szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek tárháza is. A vízisportoktól a borfesztiválokig, a kerékpározástól a vitorlázásig, minden korosztály számára kínál programokat. Egy balatoni ingatlan nemcsak nyaralóként, de befektetésként is remek választás, hiszen a turizmus folyamatos növekedése garantálja a magas hozamokat.

Ne maradjon le erről a páratlan lehetőségről!
Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és nézze meg személyesen ezt a kiváló adottságokkal rendelkező családi házat Balatonkenesén. Élvezze a Balaton közelségét, és alakítsa ki álmai otthonát vagy nyaralóját ebben a bájos ingatlanban!
Élvezze a Balaton minden örömét, legyen részese a balatoni életérzésnek!


Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6689361


+36 30

Ingatlannet kód: NET6689361


Az ikerházról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 936 250 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Andrea referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689361. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.