star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi

  • 257 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 920 m²

    telek

Vételár:

174,9 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi

  • 257 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 920 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi

  • 257m²


Ár:

174 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2018
Szintek
2
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Balatonalmádi aszfaltos utcájában egy igényes kivitelezéssel megépített remek kialakítású és elosztású, tágas terekkel rendelkező, 9 szobás, napfényes önálló könnyűszerkezetes családi ház nagy telekkel ami több autó beállását is biztosítja!
Ingatlan ára: 174.900.000 Ft
0630/536-6678
Ingatlanról:
2018-ban épült egyedi tervezéssel az emeleti rész magasított parapet magasságal megemelt tágas szobákkal megépített 257nm-es családi ház.
Az épületbe 3 bejáraton keresztül is be tudunk jutni, ezáltal az emeleti rész kiadásra is tökéletes alkalmas (jelenleg is bérlők lakják)
Falazat 25cm-es szárított fa szerkezet,rajta 15cm-es szigeteléssel és színezéssel 20cm-es üveggyapot szigeteléssel.
Műszaki:
Az épület energia ellátásáról Jotul típusú kandalló (mely az egész teret kiválóan befűti), Nobo elektromos panelek melyek telefonról is szabályozhatóak, 3db inverteres klíma a hűtést és a fűtést is biztosítja. A melegvíz ellátást Ariston bojler felelős.3 rétegű 5 légkamrás nyílászárók kerültek beszerelésre melyek redőnyökkel és hővisszaverős árnyékolókkal lettek felszerelve emeleti részen Velux tetőablakok vannak.
Marazzi prémium minőségű burkolatokat kapott a padló.
Ikea beépítet gépesített konyhabútor a vételár részét képezi melyben található beépített Bosch hűtő, gőzölős villanysütő, mikró,12 terítékes mosogatógép,elszívó, indukciós főzőlap.
3*16 Amper került bekötésre mely kényelmesen biztosítja a lakáson belüli eszközök használatát továbbá elektromos autó töltésére is alkalmas.
Gáz az utcában található.
Telek-kert:
Telekméret 920nm, itt automata öntözőrendszer is kiépítésre került illetve 2 kerti csap is található.
A telken belül 2 autónak férőhely is biztosított fedett autóbeállón keresztül illetve az udvarban további 3 autó is parkolhat illetve az utcán is kényelmesen meg lehet állni!
Az ingatlan nagycsaládosoknak is tökéletes választás.
A közelben az erdőt is néhány per alatt elérhetjük ahol kellemes sétát is lehet tenni, illetve bicikli úton is kényelmesen eljuthatunk bárhova könnyűszerrel Balaton is néhány perc alatt elérhető!
Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk!
Várjuk hívását! 06-30/536-6678
A tévedés és az elírás jogát fenntartjuk!


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6695887


Kondics-Vörös Dóra

Kondics-Vörös Dóra

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6695887

Kondics-Vörös Dóra

Kondics-Vörös Dóra

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 257 m², míg a hozzá tartozó teleké 920 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 174,9 millió Ft, négyzetméter ára 680 545 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondics-Vörös Dóra hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695887. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.