star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja, Bajaszentistván

  • 197 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 832 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Baja, Bajaszentistván

  • 197 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 832 m² telek

  • Eladó ház Baja, Bajaszentistván

  • 197m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Egyéb extrák
Medence, Konditerem
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Napelem, Szigetelés
Napelem teljesítménye
5 kWp

Az ingatlanról:

Gyerekparadicsom egy gyönyörű Duna melletti kisvárosban német iskola közelében, - igény szerint 3.5 hektár bionak minősíthető gazdálkodásra alkalmas közeli földterülettel együtt

 

Családi házas övezetben található, teljesen felújított, szigetelt, alacsony rezsivel rendelkező modern, medencés, napelemes, dupla garázzsal rendelkező kétszintes - akár több generáció együttélésére alkalmas - ingatlanunkat kínáljuk eladásra egy kiváló közlekedéssel rendelkező aszfaltozott utcában. Bölcsőde, óvoda, általános iskola, bolt, orvosi rendelő, játszótér 500 méteren belül található, a városközponttól kb 2 kilométer távolságra van a ház, ahová bicikliút is vezet. A német iskola, amely a DAS (Deutsche Auslandsschulen International) rendszerében üzemel, 2,7 km-re található, kerékpárral egyszerűen megközelíthető.

A ház 1986-ban épült egy 832 m2-es telekre téglából, alapterülete 15 m2-es lépcsőházzal együtt: 160,52 m2 + 26,95 m2-es csempézett, fürdőszobával ellátott, légkondicionált külön lakrésszel. A ház alatt szuterén van, egyik helyisége kazánnak biztosít helyet, és a pellet tárolására szolgál, másik helyiség tároló. 

Az otthonos ház időközben több felújításon, átalakításon esett át, ablakok, ajtók, csővezetékek, áramvezetékek ki lettek cserélve az épületen belül, 12 cm-es szigetelés került a nemesvakolat alá, és a mai, modern igényeknek megfelelően kerültek a szobák, és az amerikai konyhás nappali kialakításra.

Az ingatlanban az alsó szinten 3 - egyenként kb 10 m2-es lakószoba + 1 amerikai konyhás nappali + fürdőszoba + WC található. A felső szinten 2 nagyobb lakószoba, egy kisebb konyharész + fürdőszoba WC-vel található. Egy külső, szigetelt lépcsőház köti össze a két szintet, de a két emelet belülről is újra összenyitható. 

A külső külön lakrész is szigetelt, légkondicionált, igényesen kialakított, de itt a tető kisebb javításra szorul. 

Az éves áramszolgáltatást a napelem fedezi, egy kevés pluszt is termel, mindazzal együtt, hogy az átmeneti időszakban légkondicionálóval fűthető az otthon (kb. október-novemberig, illetve márciustól kezdve). 4 légkondicionáló berendezés van összesen az ingatlanon belül. 

A napelem tartószerkezetre lett telepítve a telek végébe, szinte teljesen tökéletesen déli tájolású, egész nap éri a fény. 2032-ig nullszaldós elszámolás van, ez azt jelenti, hogy csak a rendszerhasználati díjat kell havonta fizetni, ami nagyságrendileg jelenleg kb 12 Euró/hó. Ezen felül a vízdíj havi szinten kb 17 Euró/hó, a szemétszállítás díja kb 5 Euró/hó.

A fűtés automata adagolású pellet égőfejjel történik, vegyestüzelésű kazán által, puffertartállyal, a vezérlést termosztát biztosítja. Gáz a telek széléig van vezetve, a házba történő visszavezetése lehetséges, minimális költséggel jár.

A napraforgó pelletet egy közeli üzemből kedvező áron lehet vásárolni, az éves fogyasztás beszerzési költsége nagyságrendileg: 650-790 Eur/év.

A beépített medence 3 éve lett telepítve, automata víztisztító berendezéssel van ellátva, beépített lépcsővel rendelkezik. A medencét egy kert öleli körül, amely kertészkedésre, játékra biztosít lehetőséget, az udvaron fúrt kút található, mely öntözésre alkalmas.

Igény szerint eladó + 30 000 Euróért a háztól kb 6 km-re található 3,4 hektáros gazdálkodásra, mezőgazdaság művelésére, erdőtelepítésre alkalmas terület, mely nem volt művelve az utóbbi 10 évben, emiatt bio minősítése lehetséges. Igény szerint erről a területről is küldünk fotót, videót, bővebb információt. Amennyiben egy nyugodtabb, kisvárosi, de minden tekintetben teljes életre vágyik egy igényes otthonban, akkor ez az Ön lehetősége.


Helyiségek

Fürdőszoba
6m²
Fürdőszoba
4m²
Közlekedő
9m²
Közlekedő
2m²
Konyha
10m²
Amerikai konyha
19m²
Nappali
16m²
Szoba
9m²
Szoba
12m²
Szoba
9m²
Szoba
9m²
Szoba
9m²
Wc
1m²
Előszoba
1m²

Elhelyezkedés

6503, Baja, Bajaszentistván, Mártonszállási út 26


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6682253


+36 70

Ingatlannet kód: 6682253


Az általad megtekintett eladó Baja, bajaszentistváni (Mártonszállási út 26) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 197 m², míg a hozzá tartozó teleké 832 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 431 472 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Kristóf hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682253. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja, Bajaszentistván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.