star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Érd

  • 1 045 m²

    telek

Vételár:

13 millió Ft

Eladó földterület Érd

  • 1 045 m² telek

  • Eladó földterület Érd


Ár:

13 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Érd, Ófaluban az m6-os felöli kis utcában eladó több építési telek. A telkek szabályos méretűek, sík fekvésűek és fáktól mentesek. 2,5 km-en belül található óvoda, iskola, pékség, bolt, az érd vasút- és buszállomás , bevásárló központ. Buszmegálló 500 méteren belül.
A telek környezetében hasonló méretű telekkel rendelkező szomszédság található, viszont közvetlen szomszéd nincs. Mindegyik telek utcafrontról nyílik, kerítéssel nincsenek elhatárolva. Az önkormányzat a merőleges utcafrontot folyamatosan fejleszti, ápolja a környezetét.
Aki csendes zöld övezetre vágyik, egy élhető telekmérettel, ajánlom jöjjön el velem és tekintsük meg együtt, hogy hogyan tudja el képzelni otthonát ebben a környezetben.


Elhelyezkedés

Érd, Csordás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6678034


+36 70

Ingatlannet kód: NET6678034


A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 045 m². A telek ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 12 440 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pfeffermann Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678034. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.