star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 133 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Bérleti díj:

585 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 133 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 133m²


Ár:

585 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1997
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Sashegy kedvező fekvésű utcájában kiadó egy nappali+4 szobás, duplakomfortos, földszinti, panorámás, igényes lakás nagy terasszal, fedett gépkocsi beállóval, igény szerint bútorozva.

Az ingatlan kis forgalmú, biztonságos utcában található, közel a Németvölgyi út út, a tömegközlekedési kapcsolatok, oktatási intézmények. A lakás stílusos, jó lakóközösségű, ötlakásos társasház földszintjén található. Az épületet ápolt kert veszi körül, amely igazi zöldövezeti hangulatot áraszt.

A tágas, elegáns, világos nappali hatalmas (33 nm), panorámás teraszra nyílik, amely a családi élet egyik hangsúlyos helyszíne lehet, de üzleti, baráti összejövetelekre is ideális. Amerikai jellegű, de kissé szeparált konyha saját tárolóval, mellette az étkező található. Három jó méretű háló, ebből kettő teraszkapcsolatos. Két hálószobában klíma található, egy kádas és egy zuhanyzós fürdő, gardrób, háztartási helyiség, kiépített riasztórendszer, a nyílászárókon redőny. A lakásban jelenleg lévő gépek és bútorok igény szerint és megbeszélés alapján képezhetik a bérlet részét.

A közös költség a szokásos tételeken (kertész, szemétszállítás, biztosítás, takarítás, közös villany) kívül magában foglalja a fűtést és a korlátlan vízfogyasztást. Gyermekes családot szeretettel vár a tulajdonos, kisállat előzetes megbeszélés alapján hozható.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662661


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662661

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, XI. kerület, sasadi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 133 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 585 ezer Ft, négyzetméter ára 4 398 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borsik Richard referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662661. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.