star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budaörs

  • 52 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

210 ezer Ft

Kiadó lakás Budaörs

  • 52 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budaörs

  • 52m²


Ár:

210 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budaörs Kamaraerdőn családi ház tetőterében kétszintes lakás kiadó. Az első szinten konyha étkező, a tetőtérben 3 szoba és zuhany. Egy autónak beálló. Kaució 3 hónap, kisállat és dohányzás nem megengedett. Kiváló helyen: a helyi kisbusz megállója a ház előtt, a BKV a 4-es metróhoz 5 percre.
Költözzön Kamaraerdőbe élvezze a csendet, a jó levegőt és a csodás panorámát.
Hívjon, nézzük meg együtt.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
10m²
Szoba
10m²
Szoba
10m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597394


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597394

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó budaörsi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 210 ezer Ft, négyzetméter ára 4 038 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Stanitz Péter referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597394. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.