star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Solymár

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 80 m²

    telek

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó ház Solymár

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 80 m² telek

  • Kiadó ház Solymár

  • 100m²


Ár:

350 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2006
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Solymár abszolút központjában a Templom-tértől valóban 2 perces gyalogos távolságra, igen kedvelt utcában kínálunk hosszútávú kiadásra mintegy 100nm-es,nappali és két hálószobás, konyha, étkező illetve fürdőszoba valamint előszoba beosztású, gyönyörű állapotú, igényes ikerház felet. Az ingatlan bútorozatlan, tartozik hozzá még egy gépkocsibeálló is. Az elegáns utcában kultúrált családi és ikerházak találhatóak, a buszmegálló és maga a Templom-tér valóban pár perces sétára elérhető. A lakás azonnal költözhető két havi kaució megfizetés mellett.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
18m²
Szoba
16m²
Fürdőszoba
8m²
Wc
2m²
Előszoba
2m²

Elhelyezkedés

Solymár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6663640


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6663640

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó solymári ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 80 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 3 500 Ft. Az ingatlant Kalicz Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6663640. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Solymár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.