star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

37,3 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75m²


Ár:

37 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KÉT SAROKRA A CORVIN-NEGYEDTŐL!!
Belső 3 szintes, Lakás és üzleti lehetőség: 2 in 1!

Lokációt tekintve: irodaházak és társasházak szomszédságában található.
Az ingatlan 2 bejárattal rendelkezik, utcai nézetű.
Alapterülete 42 m2-es és erre lett ráépítve egy felső galéria szint, amely 90%-ban lefedi az alsó 42m2-t.(2 oldalról, az alsó es a felső szinten is van ablak és bejárat)
Az ingatlanon belül van egy földszinti, utcai bejáratos üzletrész ami jelenleg irodakent funkcionál. A belmagasság itt 2.1 m. Ott található a fürdőszoba is es a pince lejárata. A földszintről tovabbhaladva 3 db lépcső után, egy félemeleti konyharész,1 WC és egy tárroló kandallóval, 176 cm belmagassággal, majd további lépcsőn feljutva az iroda felett újra 2.1meter a belmagasság.
Ott a nappali-háló, a konyha feletti galérián szintén 1.75m a belmagasság.Ott egy kisebb szoba es egy pici taroló + a 2.emeleti WC.Belülről teljes felújítás történt. Új burkolatok, új ablakok, új ajtók, új víz- és áram vezetékek a falakbanBelső 15cm vastag dryvit hőszigetelés lett felhelyezve ami hangszigetelésként is kiváló.Nyáron nincs szükség klímára, mert bent tartja a hűvös levegőt.Télen pedig alig kell fűteni, mert bent tartja a meleget.Lidl, Spar, CBA kb. 10 percreÜzletek, éttermek, posta, Corvin plaza kb. 10 percre találhatóak, Corvin mozi 15 perc.Óvodák, iskolák a közelben.PARKOLÁS egy autóra ingyenesen igényelhető!!!
Az ingatlan raktárként van nyilvántartva, de be lehet jelentkezni állandó lakcímre, így lakásként is használható, illetve bármilyen üzleti tevekénység is végezhető. Akár 2 célra együttesen is használható. Mivel most raktárként van nyilvántartva, át is minősíthető lakássá de akkor el fogja veszíteni a funkciójából adódó üzleti lehetőségét.
Az átminősítés egyszerű es nem drága. (Csak egy felmérőnek kell az alaprajzot elkészítenie és egy szűk hónap alatt lezajlik a folyamat.) Egy igazi kincs, ha saját üzletet szeretne nyitni. Nem kell bérleti díjakra költenie, sem naponta utazgatnia.(Kialakítható pl. szépség szalon, tetováló szalon, webshop de bármi más is,. vagy akar csak saját irodakent is használható.Leválasztható pl. az utcafronti alsó részé is külön és kiadható bérbe üzleti tevekénységekre .
Keressenek bizalommal akár hétvégén is.
pl. Érd.: Sinkovicz Tamás +36 30 891 8689

Referencia szám: LK069474


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6663496


+36 30

Ingatlannet kód: NET6663496


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 37,3 millió Ft, négyzetméter ára 497 333 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sinkovicz Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6663496. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.