star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vác

  • 49 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35,7 millió Ft

Eladó lakás Vác

  • 49 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Vác

  • 49m²


Ár:

35 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

A beltér:



ELADÓ LAKÁS VÁCON!

Ha lakást keres költözzön Vácra, innen minden könnyedén elérhető!
Vác-Alsóváros központi mégis csendes részén eladóvá vált egy rendkívül jó elosztású, nagyobb részben felújított, csúsztatott zsalus, 4. emeleti lakás.
A társasházi információk szerint a lakótér 49 m2-es, 2 szobás, természetben pedig 1+2 félszobára osztott, ezzel sokkal kihasználhatóbbá vált.
Előszobája kényelmes, amelyben egy gardróbszekrény is helyett kapott. Fűtése távfűtés, de ablakait gázzal töltött duplaüvegezésűre cserélték.
Az épület az 1980-as években épült, az ingatlan karbantartott, jó állapotú. Fürdőszobája, burkolatai, ízlésesen felújítottak, és külön WC-vel rendelkezik.

A kialakított két félszoba, két gyereknek megfelelő hálót, rakodóteret és tanulósarkot foglal magában, de dolgozószoba funkciót is betölthet igény esetén.
A vizesblokkok és a konyha külön közlekedőfolyósóról közelíthető meg. A nappaliként is funkcionáló szülői háló pedig az ellenkező oldalon helyezkedik el, biztosítva a pihenés nyugalmát a forgalmasabb lakóterülettől.

Vác, a Dunakanyar egyik legizgalmasabb, legtöbb arculatú városa. Építészeti remekei, az óváros többnyire barokkori része, a Duna-part, a Liget megannyi kalandos felfedezésre invitálja az itt élőket. Iskolavárosként az oktatási- és nevelési intézményei is sokrétűek, magas szinten funkcionálók.
Templomai, múzeumai, különleges, olykor a világon szinte egyedülálló látnivalókat rejtenek.

Kereskedelmi (hajózási) csomópontként először kötötték össze Pesttel vasútvonalon, és ez ma sincs másképp. A Vácról induló zónázó vonattal beérhetünk Budapest-Nyugati pályaudvarra 25 perc alatt, de számos vasútvonal kiindulópontja vagy állomása jelenleg is Vác.

A lakás Vác-Alsóváros megállóhelyhez esik közelebb. Ablakai parkos területre néznek, környéke és infrastruktúrája nagyon jó. 5-10 perc sétatávolságon belül elérhető óvoda, bölcsőde, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertárak, közértek és bevásárló központok.
Szintén pár perc sétára találhatók a buszmegállók is.
Hétközben többnyire délután mutatható az ingatlan és hétvégi megtekintésre is nyitott a lehetőség, természetesen előre egyeztetett időpontban.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Ügyfeleit:

- Hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás
- Bérbeadással, szerződésekkel kapcsolatos ügyintézés


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622034


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622034

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 35,7 millió Ft, négyzetméter ára 728 571 Ft, ami a váci átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Moys-Szabó Tünde referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622034. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.