star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

56,5 millió Ft

Eladó lakás Szeged

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged

  • 70m²


Ár:

56 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged belvárosához közel, a BÉCSI KÖRÚTON, az ALFÖLDI utcához közel, eladó, ez a 2. emeleti, 70 m2 alapterületű, 2 szobás, cirkófűtéses téglalakás!

A nagyjából múlt század elején épült társasházban az 1990-es években felújítás történt, amely a tetőszerkezetet, a födémet is érintette.
A jelenlegi tulajdonos a fűtésrendszert korszerűsítette, amelyben a fűtést és a használati meleg vizet kondenzációs kazán biztosítja.
A lakás elosztása: 2 külön, de egybe is nyíló, nagy alapterületű szobák (kb. 17 és 25 m2), akkora konyha, amely az étkezésre is megfelelő méretű, és amelyhez egy kamra is tartozik. A toalett és a fürdőszoba külön helyiségben található.

A lakás alkalmas arra is, hogy két minigarzont alakítson ki az új tulajdonos, de tökéletes lehetőség saját részre is egy fiatal párnak, vagy egy egyedülálló vásárlónak.

Az ingatlan tehermentes, jelenleg egy olyan külföldi bérlő lakik benne, aki már 4 éve élvezi az itt létet, és aki még egy évig örömmel maradna. Abban az esetben, ha valaki szeretné saját részre birtokba venni, annak sincs belátható időn belül akadálya (kb. 60 nap).

A közös költség kb. 15 ezer Ft/hó, ezen kívül minden közműdíj fogyasztás alapján fizetendő.

A lakás ára: 56,5 millió Ft


Elhelyezkedés

Szeged, Bécsi körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+30456

Ingatlannet kód: NET6637851


Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései

+30456

Ingatlannet kód: NET6637851

Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szegedi (Bécsi körút) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². A téglalakás ára 56,5 millió Ft, négyzetméter ára 807 143 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Rókus Press Bt referens a Mester Ingatlaniroda Szeged irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637851. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.