star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 142 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

269 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 142 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 142m²


Ár:

269 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A GELLÉRT-HEGY LÁBÁNÁL, A GELLÉRT-HEGY FREKVENTÁLT RÉSZÉN KÍNÁLUNK ELADÁSRA EGY KIVÉTELES LAKÁST!!!!!

NAPFÉNY, PARKOLÓ, 4 SZOBA, 3 FÜRDŐSZOBA, INFRASZAUNA, KLÍMA MINDEN SZOBÁBAN!!!!

Az ingatlan kis lakóközösségű, nyugodt életű társasház második emeletén található ( 6 lakás található a társasházban).
A lakás lenyűgöző környezetben helyezkedik el, közel több gyönyörű parkhoz, mint például a Filozófusok kertje, Tabán, Citadella és a Gellért-hegyi csúszdapark. A környék kínálata kimeríthetetlen, wellnessközpontok, gyógyfürdők, üzletek, orvosi rendelők, iskolák, óvodák és tömegközlekedési lehetőségek mind gyalogosan elérhetőek ( 8E, 108E , 112, 110, 27 -es buszok).

Az ingatlan egyedi elhelyezkedése az egész napos napsütés ( észak, dél-keleti fekvés) és a gyönyörű kilátás élvezetét teszi lehetővé.

A lakásban található igényesen beépített bútorok, úgymint konyhabútor, beépített szekrények a vételár részét képezik. A fa nyílászárók és a kiváló minőségű burkolatok teszik otthonossá. A konyhában gránit pultok és AEG konyhagépek találhatók, a fürdőszobák pedig kádas és zuhanyzós változatban is rendelkezésre állnak.

A lakáshoz tartozik egy kis tároló a pincében, valamint egy gépkocsi számára egy beállási lehetőség a zárt udvarban, amely kényelmes parkolást biztosít.

A közös kert gondozott, és ideális kikapcsolódást nyújt a lakóknak. A tetőt 2015-ben újították fel, és az északi homlokzatot 2016-ban szigetelték.

Az ingatlanban klíma minden szobában, kondenzációs gázkazán és cirkó fűtés, valamint elektromos kandalló található.

Ez a lakás minden igényt kielégít, és egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik értékelik a kényelmet és a nyugalmat a városi pezsgés közepette.

A júniusi költözési lehetőséggel most megvásárolhatja álmai otthonát!

Irodánkban teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére ( hitel ügyintézés, ügyvéd, értékbecslés, energia tanúsítvány).

Jöjjön, nézzük meg együtt!

269000000 Ft
Érd: Pagonyi Szilvia 06307310238


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Szirtes út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6660619


+36 30

Ingatlannet kód: NET6660619


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi (Szirtes út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 269 millió Ft, négyzetméter ára 1 894 366 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Pagonyi Szilvia referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660619. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.