star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 55m²


Ár:

42 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 303
Győr-Révfaluban az egyetemhez közeli csendes utcában kínálok megvételre egy 55 m2-es téglalakást. Az ingatlan felosztása: előtér, konyha-étkező, fürdő-wc, kamra, 2 nagy méretű szoba. Jelenleg az ingatlant nem lakják, így rugalmasan megtekinthető és azonnal birtokba vehető. A lakás felújítandó, így jó lehetőség azok számára akik saját igényüknek megfelelően szeretnék kialakítani. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. Nyílászárói műanyag szerkezetűek, redőnnyel felszereltek. Az ingatlan egy 4 lakásos társasház első emeletén található. 2019-ben a társasházat felújították: tetőcsere, nyílászárók cseréje, 10 cm-es homlokzati hőszigetelést kapott, a következő lépésben pedig a lépcsőház felújítására gyűjtenek az itt lakók. A rezsiköltség kedvező, közös költség jelenleg nincs. A lakáshoz tartozik egy 7 m2-es udvari tároló, kb. 100 m2 nagyságú kert rész is, melyet használhat a következő tulajdonosa (gyermekeknek játszótér, veteményes is kialakítható itt). A lakás kiváló helyen van a városban, az egyetem közelében minden lakás könnyedén kiadható, ezért befektetésnek is tökéletes választás. A parkolás a ház előtt közterületen megoldott, kedvezményes parkolóbérlet váltható. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon +36705743944 vagy írjon e-mailt a westsidecredit@gmail.com címre. Irodánk teljeskörű hitelügyintézésben is díjmentesen rendelkezésére áll.


Elhelyezkedés

Győr, Révfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660875


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660875

West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, révfalui téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 780 000 Ft, ami a győri átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Weisz Ildikó referens a West Side Hitel és Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660875. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Révfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.