star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budaörs

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

129 millió Ft

Eladó lakás Budaörs

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budaörs

  • 150m²


Ár:

129 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
földszint
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Egy remek alkalmat kínálunk egy gyönyörű, 2018-ban épült ingatlanra, amely rendelkezik három terasszal és három fürdőszobával, és kitűnő állapotban van. A lakás három szinten terül el, összesen négy hálószobával és egy tágas nappalival. Minden szinten található fürdőszoba és WC, valamint terasz a napfényes órákhoz.A földszinten kertkapcsolat teszi még kellemesebbé az otthoni időtöltést.Az ingatlan nagy gondossággal tervezett és kivitelezett, fiatal épület. Magas minőségű burkolatok és szaniterek biztosítják a stílusos és komfortos környezetet.Közlekedés szempontjából ideális helyen található, megfelel mind a tömegközlekedést, mind az autósokat. Az ingatlan hasznos alapterülete 137 m2, teljes alapterülete pedig 150 m2.Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma egy személyes megtekintésért és további részletekért! Ez az otthon minden igényt kielégít, és ideális választás lehet Ön és családja számára.


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621576


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621576


Az általad megtekintett eladó budaörsi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 860 000 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621576. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.