star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 475 m²

    telek

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 475 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg

  • 140m²


Ár:

119 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Jó szívvel ajánlom következő megbízásunkat városunk egyik legkedveltebb családi házas környékéről

Legyen Öné ez a belvárosi, mégis háboríthatatlan nyugalmú kétszintes nettó 140 m2-es nagypolgári értékeket képviselő, szigetelt, téglaépítésű család ház.

A Vizslaparkhoz közeli, csendes kis utcában, a város legkeresettebb lokációjában áll ez a csodás sík-zöld füves és parkosított kerttel rendelkező, nyugati fekvésű lakóingatlan.

A nappali+ 5 szobás, 2 fürdőszobás, 3 WC-vel ellátott ingatlanban sajátos, bensőséges hangulat vár bennünket. Minden mindennel összhangban van, ahol a szeretett otthon érzése átjár mindent. .

Az alsó lakószintre egy 20 m-es nyitott teraszon keresztül jutunk be. Itt ideális lakótereket találunk ami a családi élet méltó színtere, így minden a lakók kényelmét szolgálja.

A fészket adó, otthonos és 30 m2 meghaladó nappali éke a gyönyörű kétoldalú cserépkályha. A kényelmes étkezőben és a konyhában egyedi tervezésű, igényes, valódi fából készült konyhabútor illetve tálaló található. Ezen a szinten találunk még egy éléskamrát, egy dolgozó/gardrób szobát, egy fürdőszobát, egy előszobát és egy illemhelyiséget.

A klímával ellátott emeleten 4 lakószobát találunk, hozzá 1 fürdőszobát, 1 gardróbot és egy kis WC-t.

A házban gáz-cirkó fűtés szolgáltatja a meleget, radiátoros hőleadással, ablakai fából készültek és redőnnyel vannak ellátva. A nappaliban elektromos mozgatású.

A telek mérete 475 m2, mely magában foglalja a a bájos kertet melyen látható és érzékelhető a gondos kezek munkája és gyümölcse.Ezen kívül a fedett teraszos kiülőt, a garázst, egy tárolót is.

Az ingatlan teljes területe be van kerítve, intimitása, bensőséges hangulata a kíváncsi szemek elől gondosan el van rejtve.

Ne habozzon, nézze meg ezt a szívet-lelket melengető lakóingatlant.

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését akkor kérem hívjon bizalommal és tudjon meg többet erről a csodálatos ingatlanról.

Irodánkban pénzügyi szakértő kollégánk segíti ügyfeleink Hitel és CSOK ügyintézését ezzel együtt támogatja vásárlási szándékukat. Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: HZ038594


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659932


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659932

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 475 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 856 429 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Kontler Patrícia referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659932. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.