star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 174 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 537 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 174 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 537 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 174m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1997
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Ez az ingatlan ideális választás lehet akár több generáció számára is, vagy azoknak, akik otthonukat szeretnék egyben üzleti helyszínként is használni.

Eladó egy kétszintes családi ház Soroksáron, a 23. kerület szívében, egy 537 négyzetméteres saroktelken. Az ingatlan tökéletes otthont nyújthat nagycsaládosoknak vagy vállalkozóknak, mivel kényelmes életteret és üzleti lehetőségeket egyaránt kínál.

Az ingatlanhoz elektromos garázskapuval ellátott bejárat tartozik. Az épületek 1997-ben készültek el, a főépület 2007-ben esett át teljes felújításon, beleértve a csövek és vezetékek cseréjét, a tetők újraépítését és a szigetelést.

A főépület földszintjén 79 négyzetméteren egy fatüzelésű kandallós nappali, konyha étkezővel, egy szoba, zuhanyzós fürdőszoba, mosókonyha, WC és kamra található. Az emelet 53 négyzetméterén egy nappali, egy gipszkarton fallal elválasztott szoba és egy kádas fürdőszoba helyezkedik el, továbbá lehetőség van egy további szoba kialakítására. A fűtést és meleg vizet egy turbó gázcirkó biztosítja, az emeleti melegvízellátásért bojler felel. A nyílászárók műanyagból készültek, kétrétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval.

A kisház külön bejárattal rendelkezik, 43 négyzetméteres alapterületén előszoba, konyha étkezővel, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy szoba kapott helyet. A fűtés konvektoros, a melegvizet a fürdőszobában lévő bojler biztosítja. A nyílászárók itt is műanyagból vannak, kétrétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval.

Az ingatlan részét képezi egy 47 négyzetméteres könnyűszerkezetes épület is, ami jelenleg műhelyként funkcionál, de átalakítható garázzsá két autó számára.

A bútorok nagyrészt az ár részét képezik. A környék kényelmét üzletek, bankok és egyéb szolgáltatások biztosítják, melyek néhány perc sétára elérhetők. A közeli 135-ös buszmegálló 3 perc sétára található.

Az ingatlan per-, igény- és tehermentes.

Az ingatlan CSOK és hitel felvételére is alkalmas. Hiteligény esetén független hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésre.

A megtekintés és további információkért keressen fel a megadott elérhetőségeken, a hét minden napján. alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, pince, klíma, külső hőszigetelés, lakható melléképület, dupla garázs
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Soroksár, Budapest 23. kerület, Grassalkovich út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646895


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646895


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerület, soroksári (Budapest 23. kerület, Grassalkovich út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 174 m², míg a hozzá tartozó teleké 537 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 667 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646895. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület, Soroksár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.