star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 128 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 461 m²

    telek

Vételár:

173 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 128 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 461 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 128m²


Ár:

173 000 000 Ft

Építés éve
1964
Szintek
1
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

XVIII. kerület, Szent Imre-kertvárosban, jó állapotú, azonnal hasznosítható ingatlan eladó!

A 461 m2-es, 65%-ig(!) beépíthető, összközműves telken 3 garázs és egy tetőtér-beépítéses családi ház áll, amely jelenleg irodaként üzemel.

Az ilyen magas beépíthetőségű telkek igen ritkák Budapesten. Jellemzően nagy forgalmú főútvonalak menték fordulnak elő.
Ez is egy főútvonal mellett található, de ez esetben egy kétszer egy sávra zsugorodó Üllői útról van szó!

A főépület egy 128,5 m2-es, fűtött lakótérrel bíró lakóépület. Ennek alsó szintje egy 76 m2-es, 3 irodahelyiségből, egy rejtett teakonyhával rendelkező hallból, egy külön mellékhelyiségből és egy Wc-s fürdőszobából áll. Ennek a szintnek az előteréből közelíthető meg egy raktárnak kialakított, 23 m2-es pince.

A beépített tetőtérben egy 52,5 m2-es lakóterű lakás található. Ez az ingatlan az irodától elkülönülve közelíthető meg egy önálló lépcsőházon keresztül.

Az épület egy közös, modern fűtésrendszerre van kötve, amely a meleg víz előállításáért is felel.

A ház alatt egy raktárként működő, 23 m2-es pince van.

A házban hat hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés klimatizálja a helyiségeket, egyenként, külön-külön. Ami nem csak az irodákra, hanem az emeleti lakrészre is vonatkozik.

A 3 garázs egy 128 m2-es épületben található. Ez az épület szintén fűthető, a háztól elkülönülő fűtéssel rendelkezik. A garázsok külön fűthetők. A garázsok mérete: 38 m2, 34,5 m2 és 28 m2. Ugyanebben az épületben található még 3 tároló, melyek közül az egyik 17 m2-es, kettő pedig 5 m2-es. Mindegyik fűthető térben található.

A kerten belül akár 6-8 gépkocsi is elfér. A garázs épületében 400 V-os feszültségű elektromos csatlakozások vannak kialakítva, így tökéletesen alkalmas elektromos gépjárművek nagy teljesítményű töltésére is.

Infrastruktúra
Az ingatlan a Szent Imre-kertvárosban található, ahonnan könnyedén elérhető az M3-as metró, ugyanis két közvetlen buszjárat is közvetlenül a Kőbánya-Kispest metróvégállomáshoz visz, sűrű indulási időpontokkal. A közelben Aldi, Lidl, Penny, a Lőrinci és az M5 Soroksári Market Central. A kerületben bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák széles választéka lelhető fel.

Környezet
Az ingatlan közvetett szomszédságában található Péterhalmi erdő nem csak kiránduláshoz, de tornaútvonalaival a sportoláshoz is hatalmas teret kínál. Ezen a területen számos kikapcsolódásra, illetve szórakozásra van lehetőség.
Talán nem is tudja, hogy milyen különleges hatást gyakorol az emberre, az egészségre, ha egy erdő mellett lakik. Az erdő nem csak friss oxigént termel, de egy élő klímaszabályozó rendszer is egyben, ami a külső környezetnél nyáron hűvösebb, télen melegebb levegőt raktároz; felfogja a szélrohamokat és a hófúvásokat is. Nem csak mókusoknak, sünöknek, őzeknek és számos erdei élőlénynek ad életteret, de kulturális és esztétikai hatása is egyedülálló.

A környékről:

családi házas, főút mellett


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Üllői út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595585


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595585

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Üllői út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 461 m². További jellemzői: az építés éve 1964, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 173 millió Ft, négyzetméter ára 1 351 563 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Szimeth Norbert referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595585. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.