star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 272 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 563 m²

    telek

Vételár:

260 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 272 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 563 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 272m²


Ár:

260 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A XVI. kerület kedvelt sashalmi részén eladó egy igényesen megépített, szerkezetileg tökéletes ikerház mindkét fele, így a teljes ikerház megvásárolható.A csendes, kertvárosi környezetben fekvő ikerház:- egyik fele 55 nm-es nappali-konyha-étkezővel, az emeleten 3 hálószobával, mind a két szinten egy-egy fürdőszobával, a szuterénben egy külön kis lakással rendelkezik, ahonnan egy 12 nm-es hangulatos nyitott terasz nyílik.A teraszról a 231,5 nm-es kertbe tudunk egy lépcsőn keresztül kisétálni.A ház D-NY-i tájolásának köszönhetően minden helység szép fényviszonynak örvend, ez nagy előnyére válik a szuterénben kialakításra került kis lakásnak is, amely az üvegportálos teraszajtaján bőségesen enged be fényt.- a ház másik fele 53 nm-es nappali-konyha-étkezővel, az emeleten 3 hálószobával, mind a két szinten egy-egy fürdőszobával rendelkezik.A szuterénban ennél a házfélnél az otthonosságot segítő kiegészítő funkciók kaptak helyet, úgy mint pl. a szauna, zuhanyzó, tároló helységek.Az étkezőből a 20 nm-es fedett teraszra érkezünk, ahonnan a 331,5 nm-es kertbe tudunk kilépni.Az egész ház így összesen 563 nm kerttel rendelkezik, aminek a fent említett területi megosztására vonatkozóan ügyvédi használati megállapodás készült.A ház földszintjén lévő burkolatok éreztetik azt a kivitelezési minőséget, amilyen gondossággal a ház is megépült,hiszen az építőiparban tevékenykedő szülők az iker fiaiknak építették ezt az ikerházat.Az igényességüket mutatják a rézlemezes fugázású gránit járólapok, vagy akár az egy márványlapból kialakított lépcsőfokok is.Az 1990-ben kiválóan megépített ház napjainkban egy kis felfrissítést kíván, amivel máris magában hordozza az egyéni igények kialakításának lehetőségét is.A ház sétatávolságra fekszik több iskolához, közlekedési útvonalakhoz, s egyben Sashalom központjához is.Olyan vevőket keresünk, akik értékelik a nyugalmat, a csendet, ugyanakkor fontos a város közelsége, könnyű elérhetősége.Akik olyan családi fészket keresnek, ahol - akár most is vagy a későbbiekben is - szeretnék gyermeküket vagy idősebb hozzátartozóikat magukhoz közel tudni.Vagy olyan vállalkozó kedvű családokat, akik üzleti tevékenységet szeretnének az otthonukban működtetni.További információkért, megtekintési szándékkal várom megtisztelő hívását.

Irányár: 260000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ096953


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659375


+36 30

Ingatlannet kód: NET6659375


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi ikerház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 272 m², míg a hozzá tartozó teleké 563 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 260 millió Ft, négyzetméter ára 955 882 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659375. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.