star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 345 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 1 095 m²

    telek

Vételár:

560 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 345 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 1 095 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 345m²


Ár:

560 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2016
Szintek
1
Szobák száma
11 (8 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

**Eladó Családi Ház Gyönyörű Panorámával, 2016-ban Épült - Modern Technológiával, 3 Szinten Önálló Lakásokkal**Ez a lenyűgöző, 2016-ban épült családi ház, amely hőszivattyús fűtési rendszerrel, valamint a legmodernebb mennyezet hűtés-fűtési és padlófűtési rendszerekkel felszerelt, most eladásra kerül. Az ingatlan jellemzője az állandó napfény, ami a világos, tágas tereket még kellemesebbé teszi. A három szintes kialakítás egyedülálló lehetőséget biztosít több generáció számára is, hogy együtt, de mégis külön lakjanak. Minden szinten önálló lakás található, teljes mértékben felszerelve. Az ingatlan kiemelkedik modern építészeti megjelenésével és energiatakarékos megoldásaival. A ház extra szolgáltatásainak köszönhetően minden igényt kielégít. A fürdőszobákban található padlófűtés gondoskodik a hideg reggelek melegéről, míg a mennyezet hűtés-fűtés rendszer a nyári melegben is kellemes klímát biztosít. A házban kialakított mozi szoba pedig a családi esték tökéletes színterét nyújtja. A különleges extra a beépített medence, amely nem csak a sportolás és a kikapcsolódás helyszíne, de egyben a ház ékköve is.A ház minden egyes szeglete a minőségi életre és az otthonosságra lett tervezve. A panorámaablakokon keresztül beáramló bőséges napfény minden évszakban biztosítja a természetes világosságot, miközben a lenyűgöző kilátás nap mint nap elvarázsolja az itt élőket.A telek mérete kiváló, 1095 négyzetméter ahol a medence mellett egy játszótér és egy grill terasz is kialakításra került. Az ingatlan nem csak otthona lehet a jövőben, de egy befektetés is, melyre érdemes odafigyelni. A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően alacsony rezsiköltséggel fenntartható, így hosszú távon is gazdaságos választás.Az ingatlanhoz egy önálló, két állásos garázs és egy melléképület tartozik. 11. kerület legpatinánsabb részén az infrastruktúra kiváló, közelben bevásárló központok, iskola, óvoda.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!Ingyenes hitelügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

560000000 Ft

Referencia szám: HZ056667


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6661960


+36 30

Ingatlannet kód: NET6661960


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 345 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 095 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 560 millió Ft, négyzetméter ára 1 623 188 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6661960. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.