star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vecsés

  • 138 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Vecsés

  • 138 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Vecsés

  • 138m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
4
Fűtés
padlófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Egy különleges lehetőség A Balla Ingatlan Kínálatában,
amely sokak számára elérhető és kedvező lehet!

Vecsés ,kellemes ,hangulatos,aszfaltos utcájában az Andrássytelepen kínálom eladásra az 1375nm-es telken elhelyezkedő és Tervezett, két külön bejáratú ikerház jellegű kétlakásos társasházat.Amelyből az első utcafronti kerül értékesítésre! Mindkét épület saját leválasztott, körbe kerített telekrésszel /560nm/ és egyedi mérőórával rendelkezik.
A hátsó épület könnyűszerkezetből épült .Igény esetén fotók alapján vagy személyes bejárással a referenciaként megtekinthető.

-Ha új építésű házat szeretne és még nincs megfelelő anyagi háttér hozzá vagy épp a hitelezhetőség miatt időre van szükség, vagy már eladta a saját ingatlanát és abból költöznie kell ,akkor ez a legjobb alkalom most ,hogy megvásárolja ezt az ingatlant!

Jelenleg egy 2024-ban épült szerkezetkész ,burkolásra váró új garzon és a garázs/43nm/ már elkészült és pár hét alatt költözhetővé tehető kb +1Mft -ból./
A megfelelő szakember,kapacitással rendelkezésre áll./

Ebbe beköltözve kényelmesen építheti tovább álmai otthonát,amely épülhet szilárd burkolatból vagy költséghatékony könnyűszerkezetes technológiával is.

-A telek első felére van tervezve egy 95nm -es egyszintes amerikai konyhás nappali +2 hálószobás épület ,amely a már meglévő garzonlakással összekötve fogja megkapni a végleges alakját a 43nm/szerkezetkész +95nm /ezt kell megépíteni 5éven belül!/azaz öszesen :netto:138nm.+ terasz .

Az első és a hátsó lakás a két garázzsal ér össze.Gyakorlatilag két önálló családi ház lesz ,amelyet a garázs kapcsol össze.560nm -560nm saját telekrésszel illetve a közös használatú út 220nm.

Érvényes Építési Engedéllyel.Szükség esetén megbízható, minőségi kivitelezésre alkalmas szakember ajánlással.

-Jelenleg a telek első részén található egy 80nm-es, 60-as években épült ,költözhető állapotú ,modern konyhával ,zuhanyzós fsz-val felszerelt 2 szoba összkomfortos kockaház ,amelyet 5 éven belül el kell bontani és helyére épül a tervezett új épület./+95nm/

Amíg az építkezés nem kezdődik el ,lakható az ingatlan.
A bontandó házból a tégla és a pár éve beépített műanyag nyílászárók felhasználhatóak.

Személyes bejárással szívesen bemutatom a meglévő és tervezett lehetőségeket ,ha felkeltettem érdeklődését hívjon az alábbi telefon számon,akár hétvégén is.

Hívását A Hét Minden Napján Fogadom. Rugalmas megtekintés.
Per és tehermentes .Hitelezhető!

Az ingatlan remek infrastruktúrával rendelkezik. A közelében megtalálható a vasútállomás 3perc séta , M0 ,M3,M4 és a gyorsforgalmi. Pár percre autóval elérhető a repülő tér, valamint, bevásárló központ.

Ügyfeleink részére Bankfüggetlen hitelügyintéző kollégáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, vagy akár Csok-kal kapcsolatban , szolgáltatásunk Ingyenesen!

A környékről:

Kellemes ,hangulatos kertvárosi környezetben lévő új építésű kétlakásos társasház.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Vecsés, Andrássytelepen lévő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641310


Kovácsné Zsichla Katalin

Kovácsné Zsichla Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641310

Kovácsné Zsichla Katalin

Kovácsné Zsichla Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó vecsési (Andrássytelepen lévő utca) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa padlófűtés. Az ikerház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 289 130 Ft, ami a vecsési átlaghoz képest 63%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovácsné Zsichla Katalin referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641310. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vecsés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.