star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 034 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 034 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 130m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Pécs-Hirden egy két szintes 130m2-es, 4 egész és egy félszobás családi ház, 1034m2 telken.Az épület alsó szintjén (70 m2) 2 szoba, konyha étkező, előszoba, fürdő és lépcsőfeljáró található. Az udvar felöl egy nagy 25nm-es, burkolt terasz található, innen tudunk bemenni a bejárati ajtón és ide nyílik a konyhából a teraszajtó is. Az előszobából egy lépcső vezet fel az emeletre. Az épület külső falai, homlokzata fel lett újítva. A cseréptető, szintén kifogástalan. A ház nyílászárói műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. Az alsó szint burkolatai jó állapotban vannak. A konyha-étkező tágas, a ház szobái nagyok. A tetőtéri rész burkolatai, szaniterei befejezésre várnak, a tető szigetelve van és a gipszkarton fent van. nettó 60nm-es tetőtér helyiségei: közlekedő, erkély, konyha-étkező, fürdő+wc, 2 szoba +fél szoba. ,Udvar egy része térköves. Az ingatlan tehermentes, kifizetést követően rövid időn belül birtokba vehető.A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Szennyvíz bevezetve, Gáz csonk a telekhatárnál.Az ingatlant azoknak ajánljuk, akik egy csendes, nyugodt otthonra vágynak, de nem szeretnének lemondani a városi élet közelében rejlő lehetőségekről.

Referencia szám: HZ044382-IN


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657223


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657223

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 034 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 300 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Török Tamara referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657223. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.