star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 187 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 117 m²

    telek

Vételár:

299 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 187 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 117 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 187m²


Ár:

299 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Luxus ingatlan Óbudán az Ürömhegy lábánál!
Egy városi luxuslakás áráért most megvehet egy 187 nm-es, dél-nyugati fekvésű, tetőteraszos, örök panorámával rendelkező családi házat.A földszinten 42 nm-es nappali-étkező-konyha, 2 külön álló világos hálószoba, fürdőszoba, és külön WC-vel. A helyiség mérete lehetővé teszi a bide beépítését is.A konyhából közvetlen terasz nyílik, ahol délelőtt kényelmesen elfogyaszthatjuk a reggeli kávét, de a nyári nagy melegben a hálószobákból nyíló teraszon borozgatva nézhetjük a naplementét.A kertben – igény esetén - játszótér, jacuzzi vagy akár úszómedence is építhető.Az emeleten a lépcsőről felérve, tágas, nyitott, fényárban úszó térbe érkezünk. Ez dolgozóként, vagy egy falazással újabb félszobaként is jól használható. Ide került a szülői háló a hozzátartozó méretes gardróbbal és egy újabb fürdőszoba. Ebben, a második fürdőszoba lett kialakítva, továbbá háztartási helyiség funkcionális lehetőséggel. Amennyiben a szekrénybe rejtjük a gépeket, és a sok-sok tároló felületet, akkor a fürdő exkluzív jellege is megmarad.A tágas tetőteraszról a Hármashatár-hegy gyönyörű vonulata látható.A pincében 2 állásos garázs, gépészeti terek és hátul nagy méretű tároló van. Itt lehetőség van szauna építésre vagy akár konditerem kialakítására is.Magas műszaki tartalommal készült el a ház, az ár tartalmazza a bútorral és konyhagépekkel berendezett konyhát!A lényeg a mindig részletekben rejlik!A fűtést a mennyezeten és a padlóban, a hűtést a mennyezeten. Így az otthonunkban télen-nyáron igényeinknek megfelelő állandó hőmérséklet lesz, a fűtési költségek gazdaságosak és – nem mellékes, - a hűtésnél nincsen erős, ránk irányuló hideglevegő befújás. A rendszert környezetkímélő hőszivattyúval üzemeltetjük.A rekuperátoros – hővisszanyerős - szellőztető berendezés – alapfelszerelés. Ez biztosítja egész évben a megszűrt, friss levegőt. Allergiás időszakban a leghatékonyabb védelem az egészségünk érdekében!- Okos otthon technológia előkészítve.- Elektromos mozgatású, hőszigetelt redőnyök beépítésre kerülnek.Amennyiben érdeki az ajánlatom, jöjjön el és nézze meg!

Irányár: 299000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ051475


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659523


+36 30

Ingatlannet kód: NET6659523


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 187 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 117 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 1 598 930 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659523. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.