star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 275 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 381 m²

    telek

Vételár:

245 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 275 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 381 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 275m²


Ár:

245 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS!
A mediterrán és luxus életérzést kedvelő családoknak kitűnő választás lehet ez a Debrecen belvárosához közel, a Mesterfalva városrészben található eladó családi ház. A 2010-ben épült modern, mediterrán jelleget hordozó ingatlan prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, hőszigetelt. A fa mintázatú műanyag nyílászárók elektromos hő- és hangszigetelt redőnyökkel ellátottak, méretük és elhelyezkedésük lehetővé teszi, hogy a ház minden napszakban nagyon világos és hangulatos legyen. Az egyedi gázcirkó fűtés (kondenzációs kazán) radiátoros hőleadással működik, valamint a földszinti részen padlófűtéssel egészül ki, ezen kívül 4 db hűtő-fűtő klíma is található az elegáns ingatlanban. A földszinti részen tágas étkezőkonyha kapott helyet, ahonnan a fedett teraszról csodálhatjuk a beállt növényzettel rendelkező, teljes intimitást nyújtó, 150nm-es belső udvart. A bejárattal szemben található a lépcsőfeljáró, ahonnan a felső szintre jutva tágas nappali fogad minket 3 külön bejáratú szobával, gardróbszobával, fürdőszobával és elszeparált toalettel. A fenti nappaliból is van lehetőség egy fedett teraszra jutni, ahol ráláthatunk a parkosított kertre. A telek összterülete 381nm. A ház teljesen alápincézett, és akár kétgeneráció számára is kitűnő választás lehet, mert a földszinti részen egy 40 nm-es, nappali + 1 szobás, fürdőszobával és konyhával ellátott külön lakrész található, mely befektetési céllal is működtethető, de rendelőnek, szépségszalonnak, irodának, vagy akár egy generáció részére saját lakásként is használható. Az ingatlan földszinti részén található egy 18 nm-es garázs is, mely mögött, fedett udvari parkoló lett kialakítva még egy autó számára gondos vízelvezetéssel. A ház riasztóval felszerelt.
Ezt az ingatlant mindenképpen érdemes azoknak megtekinteni, akik csendes, de jó közlekedéssel rendelkező prémium minőségű családi házat keresnek. Bővebb tájékoztatást, további fotókat, valamint alaprajzot személyes találkozás során biztosítok.
Energetikai besorolás: "DD"
Irányár: 245MFt
Tel: 20/3935-785


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6558921


+36 20

Ingatlannet kód: NET6558921


Az általad megtekintett eladó debreceni családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 275 m², míg a hozzá tartozó teleké 381 m². A családi ház ára 245 millió Ft, négyzetméter ára 890 909 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Szimuly Csilla e.v. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.