star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cegléd, Ugyer

  • 88 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 17 158 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Cegléd, Ugyer

  • 88 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 17 158 m² telek

  • Eladó ház Cegléd, Ugyer

  • 88m²


Ár:

79 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601762-es számú Tanyát Cegléd külterületén.Cegléd külterületén eladó egy 88nm-es tanya a  hozzátartozó 17158 nm-es telek területtel.A tanya 5 helyrajzi számon található.
A teljesen körbekerített és kamera rendszerrel ellátott ingatlanon
120.000 db többségében Clery szamóca palánta került friss telepítésre
bakhátas módon, melynek egy jelentős része fém vázas fóliaváz alatt
található. 
A birtokon található 3 db fúrt kút nagynyomású szivattyúval.1 db kút felelős a tanya vízellátásához,1 db kút biztosítja a vízellátást a mezőgazdasági tevékenységhez és 1 darab fúrt kút pedig tartalékba  található
A telepített szamóca teljes területén csepegtető öntözőrendszer került kiépítésre, valamint egy nagy méretű és 2 kisebb kerti tó is tartozik az ingatlanhoz ami igazán jó hangulatú. 
Az ingatlanon baromfi, díszmadár, kecske, sertés akár ló tartásra is alkalmas, melléképületek  összesen kb. 300nm területűek és szinte bármire alkalmasak.
Továbbá megépítésre került egy járólapozott 150nm-es süllyesztett, szigetelt gazdasági épület, amelyben helyet kapott egy 6,4 nm-es
hűtőház, ahol fagyasztott, ún. frigó palánták tárolhatóak azokban a hónapban, amik megelőzik a nyári telepítésüket.A kívülről leszigetelt lakóházban 1 szoba, 3 félszoba, spájz, tároló egy konyha étkezővel, valamint a fürdőszoba + mosdó található. 
A fűtést 2db cserépkályha és egy kandalló biztosítja. Gázbekötés a falon.
Gépjárművek beállására 3db garázs szolgál. A termés learatása után az azonnal költözhető!A háztól 1km-re található Általános iskola, Cegléd városa 4km-re helyezkedik el. 
A ceglédi vasútállomás kb. 15 percnyi autózásra található, ezáltal
Budapest is könnyen és gyorsan megközelíthető (Kőbánya-Kispest 38 perc
menetidő Ceglédről). Köszönhetően a nemrégiben megépült M4-es autópályának az autóút a fővárosba is 50 percre rövidült.
Az ingatlan per és tehermentes.Az eperről: Májusban beindul a szamóca értékesítése. Nyáron elkezdődik a palántanevelés mely télen kerül felszedésre és a hűtőkamrában frigó palántaként tárolható. Majd 2025. májusában ismét szüretelhető a termés a teljes másodéves szamócaállományon. 2025 nyár végén pedig ültethető a helyben tárolt frigó palánta. A fóliasátrak mérete 9,6 x 31,7m, 4 m magas melyekből 8db lett elhelyezve a telkeken. Belső fólia felhúzására alkalmas. A termesztéshez szükséges összes eszköz, fólia, tartozék, tápoldat, vegyszer készleten van. Sikeres termesztés és sikeres értékesítés érdekében Ügyfelem tanácsot nyújthat, eddigi tapasztalataival rendelkezésre áll. A gyümölcsfák mellett nemrégiben 800 tő különleges fajta csemegeszőlő került telepítésre támrendszerrel melyek jelentős része a fólia sátrak alatt található.Az ingatlan a Magyar földtörvény alá tartozik és így kifüggesztés köteles. Ezzel kapcsolatban telefonon teljeskörű tájékoztatást adok.Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz!Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bátran és szívesen megmutatom!Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges!Amennyiben a 174601762 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált Tanya
vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette
érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő
információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért
felelősséget nem vállalunk!/CasaNetWork- Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

étkező
15.5m²
Konyha
3.9m²
Kamra
1.8m²
Fürdőszoba
3.6m²
Előszoba
15m²
Szoba
7.35m²
Szoba
7.5m²
Szoba
10.5m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Cegléd, Ugyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654808


HASONLÓ INGATLANOK


19 900 000 Ft

Cegléd, Ugyer

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 117m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654808


Az általad megtekintett eladó Cegléd, ugyeri tanya 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A tanyáról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 17 158 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A tanya ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 897 727 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Urbán László referens a CasaNetWork Cegléd irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654808. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd, Ugyer ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.