star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XI. kerület

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XI. kerület

  • 64m²


Ár:

350 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2017
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

XI. MOM Park szomszédságában, a Sas-hegy lábánál, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, ÚJSZERŰ, néhány éve átadott, LIFTES társasház 2. emeleti, erkélyes, nappali + 2 hálószobás lakása hosszútávra kiadó.
A BAH csomópont közelében elhelyezkedő 9 lakásos, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS, IGÉNYESEN, luxus szinten kivitelezett, LIFTES, kertes társasház 2. emeleti lakása 68 nm hasznos alapterületű, kiváló beosztású: az elegáns, modern, amerikai konyhás nappaliból a 8 nm-es, délnyugati tájolású teraszra léphetünk, két külön bejáratú hálószoba, kényelmes előszoba, ablakos, káddal felszerelt fürdőszoba és külön WC szolgálja a lakók kényelmét.
A konyha Bosch gépekkel felszerelt, a fürdőszobában Bosch típusú mosógép is van. Beépített szekrények, riasztó, klíma, elektromos redőnyök, szúnyogháló, a teraszon motoros napellenző található.
A mai kor igényeinek megfelelően épült, liftes házban a fenntartási költség rendkívül kedvező, minden közüzemi fogyasztás egyedileg mérhető.
A társasház kertje parkosított, a gépkocsi lehajtó fűtött, a garázs- és a kertkapu elektromos mozgatású.
Az ingatlan megközelítése autóval és tömegközlekedéssel is kiváló. Egy perc alatt elérhető a 8-as és 139-es autóbusz, valamint a 61-es villamos megállója, melyekkel közvetlenül eljuthatunk a Belváros, a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér irányába. Kiváló infrastruktúra: a közelben található általános iskola, gimnázium, óvoda és bölcsőde, játszótér, sportközpont, uszoda és bevásárlóközpont is.
KIVÉTELES LEHETŐSÉG: AZONNAL KÖLTÖZHETŐ - nagyon jó adottságokkal rendelkező – ÚJSZERŰ állapotú lakás!
A mélygarázsban autóbeállási lehetőség és egy nagyméretű tároló is tartozik a lakáshoz, a lakás bérleti díja garázzsal és tárolóval: 380.000,-Ft/hó + rezsi.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6661808


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6661808

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, XI. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 5 469 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Pleszkán Andrea referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6661808. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.