star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

320 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VII. kerület

  • 57m²


Ár:

320 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

VII. kerület szívében, a Deak Ferenc tér és Madách tér közvetlen közelében, mégis csendes helyen kiadó ez a 57nm-es, két erkélyes, 3. emeleti indusztriál dizájnú lakás.
Az ingatlan stílusát a nemzetközileg is elismert szobrászművész; Szőke Gábor Miklós dizájnja határozza meg; az általa tervezett egyedi bútorokkal, kiegészítőkkel és további neves művészek festményeivel. A jelképének számító Dobermann szimbólum több helyen is feltűnik a lakásban. Az indusztriál stílus jegyei mindenhol megjelennek: egyedi rézcsövekből alkotott radiátorok, egyedi és változatos világítótestek, acél és csiszolt beton hatású burkolatok.

Az ingatlan az Asbóth utca 17. alatt a belváros szívében, a lehető legjobb helyen található, mivel közvetlen kapcsolata van a virágzó kulturális életéről híres Madách térrel, a Király utcával és a Deák Ferenc térrel is, azonban az Asbóth utca ezen része egy forgalomtól és éttermektől mentes, csendes, védett utcaszakasz (Keksz étterem melletti utcaszakasz).

Az ingatlan korábban teljeskörűen felújításra került, korszerű konyhával, ahhoz kapcsolódó nagyméretű kamra/tárolóval, mosó- szárítógéppel. A konyha is rendelkezik egy erkéllyel, amelyre asztal is kifér. Az erkély a házak által közbezárt csendes, zöld, hátsó kertre néz - idilli helyszínt teremtve olvasáshoz, reggelizésekhez vagy baráti borozásokhoz

A lakásba lépve az előszobába érkezünk. Onnan nyílik a konyha, kamrával és erkéllyel. A konyha mosogatógéppel, hűtővel, tűzhellyel, sütővel felszerelt. Szintén előszobából nyílik a különálló, kézmosós mellékhelyiség és a lakás hálószobája. Az ingatlan központi részén egy nagyméretű hall található, amely ebédlőként is funkcionálhat. A nappali egy további hangulatos erkéllyel is rendelkezik, ahol a csendes utcából ráláthatunk a nyüzsgő élettel teli Madách térre és Király utcára.
A lakás fürdőszobája káddal és dupla mosdókagylóval rendelkezik.

A nappaliban található egy dolgozósarok is, egyedileg készített acél íróasztallal és szekrénnyel, amelyet szobrászati elemek tesznek különlegessé.

A társasház szép, rendezett és felújított lifttel rendelkezik.
Az ingatlan 2 havi kaucióval és első havi lakbérrel azonnal költözhető.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Asbóth utca 17


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660337


Az általad megtekintett kiadó Budapest, VII. kerületi (Asbóth utca 17) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás bérleti díja 320 ezer Ft, négyzetméter ára 5 614 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Weitzel Group kft hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.