star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Debrecen

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

400 ezer Ft

Kiadó lakás Debrecen

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Debrecen

  • 50m²


Ár:

400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecen, Bajcsy Cornerben nappali + hálószobás, minden igényt kielégítő, teraszos, liftes lakás kiadó.
Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően a belváros minden előnyét élvezheti. Ablakai és terasza a napos, csendes, városra néző oldalon van.
A lakás minőségi, bútorozott és teljesen felszerelt. Klímával és redőnnyel is felszerelt. A tömbház garázsában, közvetlenül a gépkocsi behajtóval szemben 2 db parkolóhely áll rendelkezésre a kényelem érdekében, de nyilvános parkolási lehetőség is van. Tartozik hozzá egy tároló is. A fűtést a hőellátó biztosítja mérős fűtéssel.

Alapterület:
- lakás: 46.97 nm
- erkély: 5,38 nm
- parkolóhely: 2 nm
- tároló: 3,14 nm

Az ingatlan azonnal költözhető. A bérleti díj nem tartalmazza a közös költséget. A lakás csak közjegyzői szerződéssel bérelhető hosszútávra.
Háziállat tartása és dohányzás tilos!
Bérleti díj: 1000 Euro/hó + rezsi + 2 havi kaució

In Debrecen, in Bajcsy Corner (Bajcsy Zsilinszky street 40), a living room + 1 bedroom apartment with a terrace that meets all needs is for rent.
Thanks to the location of the property, you can enjoy all the advantages of the city center. Its windows and terrace overlook the sunny, quiet side with a view of the city.
The apartment is high quality, furnished and fully equipped. There are 2 parking spaces available in the garage of the apartment building, directly opposite the driveway for convenience, but public parking is also possible. It also includes a storage room. Of course, the property is equipped with air conditioning and shutters. Heating is provided by the heat supplier with metered heating.

Floor area:
- apartment: 46.97 m2
- balcony: 5.38 m2
- parking space: m2
- storage: 3.14 m2

The property can be moved into immediately. The rent does not include utilities and common costs. A deposit of two months is required. The apartment can only be rented out on a long-term basis with a notary contract.
Pets and smoking are not allowed!
Price: Euro 1,000 / month

Telefon: 70/280-14-54
Telefon: 70/280-14-54, 20/520-10-48 További ingatlanok megtekinthetők: https://www.facebook.com/Kiad%C3%B3-ingatlanok-Debrecen-Vernika-Ingatlanok-303222000598901/?ref=pages_you_manage

Facebook: Kiadó ingatlanok Debrecen, Vernika Ingatlanok


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662953


+36 70

Ingatlannet kód: NET6662953


Az általad megtekintett kiadó debreceni téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás bérleti díja 400 ezer Ft, négyzetméter ára 8 000 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Vernika Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662953. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.