star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 53m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
10.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

FELÚJÍTOTOTT, KLÍMÁS, ERKÉLYES, PANORÁMÁS, panel programos panel lakás eladó a XI. kerület közkedvelt részén!

A nappali tágas, erkélyes, a parkra néz, távolban a hegyek láthatóak. Két, külön bejáratú kis hálószoba privát életteret biztosíthat. A konyha tágas, ablakkal is rendelkezik. A fürdő és a wc külön helyiségben található, mérete a panelekre jellemző. A közlekedő elég tágas, itt egy óriás gardrób szekrény mindent elrejthet. A lakás nagyon jó elosztású, ideális lehetőség minden korosztály részére. Igazi otthona lehet egy családnak egy frekventált helyen.

Közelben bevásárlási lehetőség, iskola, de még uszoda is megtalálható. A fonódó villamossal Újbuda központja, bevásárló központok és az M4 metró vonal is pár perc alatt elérhető!

A lakásban a burkolatok újak, az ablakok redőnyösek, nyílászárók kicserélve. A távfűtés kényelmes megoldás és az egyedi mérésnek köszönhetően takarékos, a panelprogram miatt pedig minimális.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Akár hétvégén is hívható vagyok! Keressen bizalommal!
Érdeklődni: Szlovák Ibolya +36704550993

Referencia szám: M279202-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662338


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662338

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 941 509 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szlovák Ibolya referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662338. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.