star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 109 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 864 m²

    telek

Vételár:

132 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 109 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 864 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 109m²


Ár:

132 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2018
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Debrecen új építésű családi házas övezetében, a Lencz-telepen eladó néhány éve épült nettó 91 nm-es 4 szobás gyönyrű családi ház.
A ház részei: nagy nappali-étkező-konyha + 3 szoba + 2 fűrdőszoba + mosókonyha + 18 nm-es garázs
A ház 864 nm-es telken épűlt, már az építkezés alkalmával is első számú szempont volt a minőségi alapanyagok, építőelemek alkalmazása, mely mellett alapfeltétel volt a precíz, minőségi munka elvégzése. Az elvárásoknak köszönhetően az ingatlan állapota mind esztétikailag, mind pedig műszakilag kifogástalannak gyakorlatilag újnak mondható.
Ez az igényesség jellemzi a ház teljes egészét, mind a burkolók, járólapok, konyha és fűrdőszoba bútorok, berendezések, szaniterek esetében.
A ház gyönyörű berendezése mellett a család kényelmét szolgálja a nagy nappali-étkező-konyha egy légtérben, három hálószoba, kettő gyönyörű fűrdőszoba, valamint egy részben fedett terasz mely az étkezőhöz kapcsolódik.
Hűvösebb időszakban a ház kellemes melegét a teljes egészében padlófűtés biztosítja, a nyári forróságot pedig természetesen klíma enyhíti.
Az ingatlan csendes, kertvárosi környezetben, most kiépülő új családi házas övezetben helyezkedik el.
Bensőséges családi házunkat jó szívvel ajánljuk azon érdeklődőinknek, akik egy igényes, kiváló állapotú szép otthonban szeretnék családtagjaikkal napjaikat eltölteni.
Elérhetőségünkön szívesen állunk rendelkezésére.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
6m²
Fürdőszoba
7m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Szoba
14m²
Szoba
24m²

Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6520836


+36 70

Ingatlannet kód: NET6520836


Az általad megtekintett eladó debreceni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m², míg a hozzá tartozó teleké 864 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 132 millió Ft, négyzetméter ára 1 211 009 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Ferenc referens a DEBRECEN - HATVAN UTCA OC irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.